Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónap után szerelmet vall? Férfiak, igazi a vallomás?
1 hónap elég ehhez a komoly szóhoz: "Szeretlek"
???
28/N és 28/F
szerelembe gyorsan lehet esni, de ténylegesen megszeretni valakit ahhoz idő kell, meg kell ismerni a másikat...
attól függ 1 hónap alatt mennyit mutattál meg magadból...
23F
Elképzelhető! Nekem is volt már ilyen. Viszont előtte fél évig leveleztünk napi szinten, tehát ismertük azért már egymást. Én is csak akkor mondok ilyet, ha valóban, megingathatatlanul úgy is érzem. Ez egy olyan dolog, amivel nem szép dolog csak úgy dobálózni.
Ennek ellenére vannak olyan "férfiak" akik ezzel hülyítik a kiszemeltjüket, mert tudják, h erre vágyik és így hamarabb megfektethetik, vagy hamarabb képesek magukhoz láncolni érzelmileg. Szemét egy dolog. Viszont ki lehet szűrni. Ne csak a szépen csengő szavakra figyelj, hanem az apró jelekre, tettekre, gesztusokra. Egy szerelmes férfinél ez nagyon látszik. Csak figyelj a jelekre!
Igazinak lehet igazi, csak lehet, a vonzalmat és a lángolást összetéveszti a szerelemmel... ha nem sülve.-főve együtt vagytok, akkor kötve hiszen, hogy ez még igaz szerelem.
Párom nekem ezt kb. 3-4 nap után mondta, én erre mondtam magamban, hogy "jól van, szívem"... most vagyunk kb. 4 és fél éve együtt, azóta kiderült, hogy nem kamu volt meg nem ezzel akart behálózni, de az is biztos, hogy az még nem szerelem volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!