Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Megijednétek ha egy lány, akivel nem rég óta találkozgattok (kb egy hónap) kimondja, hogy szeret?
Mert a mai srácok szeretnek csajozni, vannak terveik, és minek köteleznék el magukat?
Kötelezze el magát az, aki már családot akar.
Régebb óta ismertem egy lányt, második randi után összejöttünk, rá 2 napra 3.randin Ted Mosbiztam egyet (Így jártam anyátokkal című sorozat) azt mondtam hogy szeretem, egész jól fogadta és viszonozta, jelenleg 9 hónapja vagyunk együtt és napról napra jobban szeretem ;)
Ha fordítva történik és ő mondja ki hamarabb akkor is ez lett volna ha kölcsönös az érzés a mikor és a hol teljesen mindegy. De nem kell megsértődni ha csak annyit mond "hmm, oké" vagy "hmm, köszönöm" mert lehet nem tosztázódott benne még viszont pár nap múlva biztos tisztán lát és vagy viszonozza vagy nem. Az elköteleződésről annyit hogy egyén függő, én szívesen vagyok a barátnőmmel. De van olyan aki fél tőle mint a tűztől. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!