Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom engem szeret, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom engem szeret, de másra vágyik a szíve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyuk n együtt.

Mostanában nagyon megromlott köztünk a viszony, van egy lány az iskolájából (fiúiskola, nagyon kevés lánnyal), akihez körülbelül két hete átment egyszer beszélgetni (szülők is otthon voltak) és élvezte, hogy ott lehetett és beszélgetett vele. Velem alig beszélget... Tegnap én is ott voltam a lánynál és elbeszélgettünk, de a barátom kicsit ivott (mondjuk úgy, hogy őszinte fázisban volt) és folyton a lányt nézte, meg böködte, meg rá figyelt, meg nevetett a viccein stb. Este meg kérdeztem tőle üzenetben, mikor már mindketten hazamentünk (külön), hogy még mindig szerelmes-e belém. Azt mondja, hogy igen, de nagyon picit. Meg hogy a szíve másra vágyik, érzi, hogy a szíve mást akar, de azt mondja, van önuralma és hogy ettől még engem szeret. Többször is megkérdeztem tőle, hogy velem akar-e maradni, velem akar-e szexelni, stb és igent válaszolt. De azt mondja, hogy róla álmodik a szíve és ebbe bele fog őrülni és fel kell dolgoznia... Mit tegyek?

2015. jan. 24. 08:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kár rágnod magad ezen, elég bunkó dolog a szemed láttára ezt művelni. Ha csak a szex miatt van veled (mert kétlem hogy igy szeretne) akkor hagyd a fenébe, kár elrontanod az életed, mert előbb utóbb megcsalna ha igy folytatja.
2015. jan. 24. 08:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan ilyen csajoktol vagyok rosszul

Másra vágyik és még kiirod ide mit tegyél szánalmas vagy még ha halálosan szeretnéd is legyen már benned ennyi büszkeség

Hogy nem leszel második vagy kitudja hányadik

2015. jan. 24. 08:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez nem nyílvánvaló, akkor nagyon sajnállak.

Mit tegyél? ez a hajó már elment aranyom. kár hogy csak most derűlt ki hogy nem illetek össze. Jól elhúzódott...

2015. jan. 24. 08:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

4 hónap irtó kevés ahhoz, hogy önuralmat kelljen gyakorolni.

talán csak te szeretnéd hinni, hogy szeret. az, hogy mondja, nem elég. olyat bárki tud.

ne hidd el neki a sok maszlagot. mikor rájössz, hogy nincs tovább, magad fogod hülyén érezni ("én tudtam! éreztem!"). bizonyítson.

2015. jan. 24. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom elvenni a kedved, de én tuti mondtam volna neki a helyedben, hogy legyen vége. Milyen dolog már, hogy a szemed láttára a másik csajt nézi, meg böködi, meg ilyenek??

Nem tudom hány évesek vagytok, de ennek a kapcsolatnak szerintem nincs jövője. Ezt érzi a barátod is, csak szerintem azért nem mondja ki, hogy ne bántson meg Téged.

22N

2015. jan. 24. 09:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyat nem mondunk egy Lánynak,nőnek Hogy "szeretlek de csak nagyon Picit!"
2015. jan. 24. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

"Velem alig beszélget...

Meg hogy a szíve másra vágyik, érzi, hogy a szíve mást akar, ...

De azt mondja, hogy róla álmodik a szíve és ebbe bele fog őrülni és fel kell dolgoznia..."

Nem tudom, hány évesek vagytok, de a barátod még kicsit éretlennek tűnik egy párkapcsolathoz, ha ahelyett, hogy először tisztába kerülne a saját érzéseivel, tisztázná saját magával, hogy kit akar, mit akar, ennek megfelelően döntene, és adott esetben lezárná a kapcsolatotokat, mert nagyon vonzódik valaki máshoz, megosztja ezeket a dolgokat veled, és gyakorlatilag a jelenlétedben flörtöl a másik lánnyal, akibe belehabarodott.

Neked kell tudnod, hogy a te egészséges önbecsüléseddel és az önérzeteddel összefér-e ez a helyzet, elfogadható-e, hogy ez a fiú "veled akar maradni és veled akar szexelni", úgy, hogy nyíltan megmondja, hogy közben "egy másik lányról álmodik a szíve".

Ebben a helyzetben én már elengedtem volna a barátomat, pontosabban szakítottam volna én, ha ő akár sajnálatból, akár gyengeségből, gyávaságból nem képes rá, és megpróbálnám méltósággal viselni és mielőbb feldolgozni a szakítást.

Azt, hogy neked mi a jó, és hogy nálad hol van az a bizonyos határ, azt neked kell tudnod.

2015. jan. 24. 09:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd meg amíg mással bökdösi a csajt.
2015. jan. 24. 09:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Mindent leírtak az előttem szólók. Nehogy ez már kérdés legyen, hogy mit kell tenned! Hagyd ott, találsz olyat majd, aki a Te társaságodat élvezi és nem vágyakozik közben másra.

Elhiszem, hogy Te nagyon szereted, de ne aláztasd meg magad. Nekem 2,5 éves kapcsolatom ért véget, sokáig tűrtem, mire végre kimondtam hogy vége. Majd bele döglöttem, de mára úgy gondolom, hogy életem legjobb döntését hoztam, és az idő engem igazolt. Bár nálam mindent tagadott és lehet konkrét dolog nem is történt, elég így utólag látni, hogy a félelmeim nem voltak alaptalanok.

Hagyd ott! Kezdetben rossz lesz, erősnek kell lenned, de egy idő után rájössz, hogy ennek így kellett lennie.

2015. jan. 24. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts.

"Meg hogy a szíve másra vágyik, érzi, hogy a szíve mást akar, de azt mondja, van önuralma és hogy ettől még engem szeret." - ez konkrétan annyit jelent, hogy téged nem szeret, de biztos pont vagy, ha dugni akar

2015. jan. 24. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!