Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom engem szeret, de másra vágyik a szíve. Mit tegyek?
4 hónapja vagyuk n együtt.
Mostanában nagyon megromlott köztünk a viszony, van egy lány az iskolájából (fiúiskola, nagyon kevés lánnyal), akihez körülbelül két hete átment egyszer beszélgetni (szülők is otthon voltak) és élvezte, hogy ott lehetett és beszélgetett vele. Velem alig beszélget... Tegnap én is ott voltam a lánynál és elbeszélgettünk, de a barátom kicsit ivott (mondjuk úgy, hogy őszinte fázisban volt) és folyton a lányt nézte, meg böködte, meg rá figyelt, meg nevetett a viccein stb. Este meg kérdeztem tőle üzenetben, mikor már mindketten hazamentünk (külön), hogy még mindig szerelmes-e belém. Azt mondja, hogy igen, de nagyon picit. Meg hogy a szíve másra vágyik, érzi, hogy a szíve mást akar, de azt mondja, van önuralma és hogy ettől még engem szeret. Többször is megkérdeztem tőle, hogy velem akar-e maradni, velem akar-e szexelni, stb és igent válaszolt. De azt mondja, hogy róla álmodik a szíve és ebbe bele fog őrülni és fel kell dolgoznia... Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!