Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy egyáltalán nem vágyok egy olyan nőre, aki szeret sok mindenbe alul rendelt lenni, aki arra vágyik, hogy én irányítsam mindenben?
Én kb. a kapcsolatokkal is úgy vagyok, mint a tánccal, azt szeretem, ha egyik fél sem rángatja a másikat ide-oda, együttműködik a két fél, de azért a férfi vezet.
Egyébként egyáltalán nem hangzik furcsán, amit mondasz, nem vagyunk egyformák.
Szerintem manapság nem gond ilyen nőt találnod. Én szeretem, ha én hordom a nadrágot, de sok hozzászólás, vélemény alapján tudom, hogy sok olyan nő van, aki pont olyan, amit te lefestettél. Amúgy definiáld: normális
Ez a szó egy fölösleges szó, mert kb ilyen semmiből sem létezik.
igen, szerencsére legtöbb férfi nem bábra vágyik
fordítva is szörnyű, volt olyan exem, aki mindig mindenhez bólogatott, borzasztóvolt.
szeretem ha nekem van igazam, de nem mindenáron, hanem úgy, hogy tényleg igazam van és nem azt mondják:D
társat szeretek magam mellett, nem bábot
szerencsére a férjem ilyen..
nagyon erős akaratú, és határozott, de nem nyom el, hanem hagyjuk egymást érvényesülni.
pl anyósom meg van róla győződve, hogy én az erős nő elnyomom a fiát..ezt szóvá is tette, mi meg csak nevetünk, hiszen nem így van.
egyenrangúak vagyunk
én évekig azért hajtottam el minden pasit mert vagy uralkodni akart rajtam, vagy ahhoz is tutyimutyi volt, hogy megfogja a kezem
most találtam olyat, akivel egyenrangúak vagyunk, együtt döntünk stb. amire mindig vágytam
normális, nem mindenki szereti az alá-fölérendelt viszonyokat
Szerintem vannak dolgok, amikbe a másik fél (legyen bármelyik) ne akarjon beleszólni, kivéve ha valami nagy hülyeséget akar az illetõ, amivel tönkretenné magát. Kedves kis tanácsok persze kellenek és az, hogy a másik fél meghallgassa.
És vannak a közös ügyek, egyforma beleszólási joggal vagy kicsit eltérhet, ha az egyik fél hozzáértõbb az adott dologgal kapcsolatban (legyen szó komolyabb vagy kisebb dolgokról).
Szóval egyenlõség, szakértelem, és teret hagyni a másiknak, én ezek mellett vagyok.
Amúgy szeretem, ha egy férfi határozott, és irányít, de csak mérsékelten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!