Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam mindenben hibásnak?
Miért kellene emiatt egyből szakítania?
Ha ilyen típus,akkor másnál is így fogja érezni.Sajnos.
Egyáltalán nem hibáztál semmiben kedves kérdező.Ne gondolkozz túl sokat,és ne komplikáld túl.
Tudsz még példát mondani?
Szvsz ez nem lelkizés. Nálam a lelkizés az érzelmekről, érzésekről való beszélgetést jelenti. A "nem szeretnél megajándékozni egy finom szerelmes csókkal?" az egy nagyon szépen megfogalmazott, kedves, romantikus kérés. Valakinek ez bejön, valakinek nem, valakit meg a jókor, jó helyen kell megtalálni vele (engem lány létemre az ilyen fokú romantikával sokszor a falra lehet kergetni :$).
Egyébként jól mondja Hármaska, messze nem hibáztál :)
Az nem lehet,hogy rosszkor találod be ilyenekkel?Tehát rossz időzítés.Én is lány vagyok,mégsem igénylem mindig a romantikát."nem szeretnél megajándékozni egy finom szerelmes csókkal?"-Nekem ez sok lenne,csaj létemre is.
Köszi ötös.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!