Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem magam mindenben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam mindenben hibásnak?

Figyelt kérdés
(8 hónapja vagyunk együtt a párommal ebből 7 hónapja együtt élünk)! akármit teszek hibásnak érzem magam. PL. :tegnap kértem a páromtól csókot és azt akartam neki mondani h nem szeretnél megajándékozni egy finom szerelmes csókkal? Erre ő jajj megint lelkizés. Olyan rosszul érzem magam még mindig mintha nem is tudom mekkora bűnt követtem volna el ezzel az egésszel. Mit csináljak hogy ne érezzem ezt?
2013. szept. 24. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
szakíts vele és eűkeres valakit, aki szeret is téged ;)!
2013. szept. 24. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
*keress
2013. szept. 24. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Miért kellene emiatt egyből szakítania?

Ha ilyen típus,akkor másnál is így fogja érezni.Sajnos.

Egyáltalán nem hibáztál semmiben kedves kérdező.Ne gondolkozz túl sokat,és ne komplikáld túl.

2013. szept. 24. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:
de az elozo paromnal ez nem volt.nem volt ilyen erzesem hogy en lennek mindenert a hibas..koszonom a valaszokat.irjatok meg mert megfogok ebbe hulyulni..
2013. szept. 24. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Tudsz még példát mondani?

Szvsz ez nem lelkizés. Nálam a lelkizés az érzelmekről, érzésekről való beszélgetést jelenti. A "nem szeretnél megajándékozni egy finom szerelmes csókkal?" az egy nagyon szépen megfogalmazott, kedves, romantikus kérés. Valakinek ez bejön, valakinek nem, valakit meg a jókor, jó helyen kell megtalálni vele (engem lány létemre az ilyen fokú romantikával sokszor a falra lehet kergetni :$).

Egyébként jól mondja Hármaska, messze nem hibáztál :)

2013. szept. 24. 20:00
 6/10 A kérdező kommentje:
volt egy másik eset hogy gyújtottam gyertyát felöltöztem szexi ruciba és az volt h jajj ne máár..már megint és hasonló megjegyzések..:( ezek szerint csak én hibáztam valahol..:(
2013. szept. 25. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Az nem lehet,hogy rosszkor találod be ilyenekkel?Tehát rossz időzítés.Én is lány vagyok,mégsem igénylem mindig a romantikát."nem szeretnél megajándékozni egy finom szerelmes csókkal?"-Nekem ez sok lenne,csaj létemre is.

Köszi ötös.:)

2013. szept. 25. 12:39
 8/10 A kérdező kommentje:
de könyörgöm..mindig?? ilyen nincs.! akármikor próbálkozok mindig pofára esek.
2013. szept. 25. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne próbálkozz,hagyd rá a próbálkozást kicsit.Ne legyél ennyire próbálkozós.Legyél semleges.
2013. szept. 25. 17:06
 10/10 A kérdező kommentje:
megpróbálom.de nehéz.köszönöm.
2013. szept. 27. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!