Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen férfi?
Már egy ideje szingli vagyok a barátnőim és fiú barátaim fűvel fával próbálnak összeboronálni de egyik se szimpatikus úgy ahogy ők szeretnék. Megkérdezték milyen az "álom pasim" és azt válaszolták: na ez az aki nem létezik.
Leírnám:
- Szőke vagy barna félhosszú hajú
- Nem kigyúrt de nem is nyeszlett
- Ne legyen bulizós kocsmázós de ha úgy van szívesen menjünk el de nem alkoholizálni
- Szeressen olvasni (nem könyvmoly szinten)
- Ha valamit elszúrok pl. egy hajfestést akkor ne elküldjön melegebbre hanem nevessen velem és segítsen helyrehozni
- Legyen döntés képes
- Ha nem akarok vele és a családjával kirándulni ne sértődjön be
- Ha 20 percig nem jelentkezem a facebook-on ne féltékenykedjen, és amúgyse legyen féltékeny típus de ha valaki akaratom ellenére letapiz azt üsse ki.
- Ha elmegyünk valahová kettesben ne a telefonját nyomkodja és a hobbijáról dumáljon egész végig
- Ne az legyen a randi, hogy költsön kért pénzből vesz egy pizzát hanem üssön össze valami vacsit (nem kell gyertyafény vagy ilyenek).
- Kezeljen úgy mint egy laza csajt aki a világot jelenti neki néha pedig alkalom adtán (pl. szülinapom évforduló) édesen romantikusan a királynője legyek és ne kelljen emlékeztetnem, hogy ma nem a haverja szülinapja van.
kb. ennyi.
Vélemény?
22L
Nem az a lényeg a kérdésemben, hogy a "listán" szereplő pontoknak megfelelő férfi van e, pontosan ilyen.
Az "álom pasi" !!!-mat kérdezték, nos ez az álom pasim. 10% az esélye, hogy pontosan ilyen férfi létezik-e hanem, hogy sacc/kb-ra ilyen pasi van e.
A haverjaim meggyőződése, hogy olyan férfi nem létezik aki ne helyezné előrébb a sört a nőnél, és a városunkban ahogy nézem a kissebségieken kívül csak azokat látni akik hajnalig isznak minden nap és ez pont nem gyere be :D
Tényleg nincs már olyan fiatal aki inkább elolvasná pl. Gárdonyi regényeit mint inna egy felest a spanokkal?
Ennél már csak az a gázabb amikor a szemszín is meg van jelölve, vagy hogy legyen e borosta, tetkó, bicepsz és tsai. Nekem is volt hülye elképzelésem 16 évesen pl. legyen félhosszú haja, egy skótjuhásza és szaxofonozzon. :D elég beteg, de végül kinőttem.
Fiataloknál egyébként gyakori, majd pár év múlva és több tapasztalattal a háta mögött a kérdező is átfogja értékelni a dolgokat biztosan. :)
A hajszínt eltekintve (na jó, álom pasi, maradhat ez is :) ), sztem korrekt a lista
Úgy érzem, a való világban, ezeknek az ellentétével találkoztál, vagyis volt ilyen párod/párjaid, mivel nagyon speciális kívánságok.
És ez így jó! Ehhez tartsd magad, ne add lejjebb.
Van ilyen srác, csak lehet s.barna, rövid hajú. :)
Ennyi megalkuvás még belefér nem? ;)
Ideje.. nézd lehet egy nő vagy férfi is 30 éves, de ha nincs viszonyítási alapja és tapasztalata akkor hajlamos lehet a fix ideájaihoz való ragaszkodásra. Egyébként meg úgy határolja be magát mindenki, ahogy akarja. Minél részletesebb és hosszabb egy ilyen lista, annál jobban szűkűlni fog az elérhetőségi arány.
Tényleg baromság a hajhossz meg ilyenek, mert lehet, hogy fog találni kinézetre egy ilyen gyereket, csak épp természetre nem lesz oké, jól megszívatja és akkor el fog gondolkozni ebben az esetben, hogy talán mégsem túl bölcs dolog a kinézethez való feltétlen ragaszkodás. Van aki magától rájön erre, és van aki csalódások/ tapasztalatszerzés útján.
Egyébként nem azért de a fiatalabb fiú korosztály sem sokkal különb, mert ahogy itt olvasni szoktam elég gyakori, hogy ki van írva itt is hogy "bombanőt szeretnék" , v. csak nagy mellű, csak hosszú hajú, csak borotvált stb.
A fiatalokra általában jobban jellemző, mert kiforratlanok és a média által befolyásoltabbak, tisztelet a kivételnek, mert ilyenek is vannak.
"... szőke vagy barna félhosszú hajú..."
Erős, közepes, vagy finom szálú legyen a férfiideálod haja? A sűrűsége milyen legyen, ritka, közepesen sűrű, vagy nagyon sűrű? A hullámosság fokozata milyen legyen, egyenes szálú, enyhén hullámos, erősen hullámos, göndör, nagyon göndör? A kopaszodás mértéke mekkora legyen, egyáltalán ne legyen, vagy legyen enyhén kopaszodó, vagy erősen kopaszodó? Hajviselet milyen legyen, oldal felnyírt, punk, mindenhol egyforma, bilifrizura, pompadúr frizura, lenyalt, dévidbekemes, rájengoszlingos, kilencvenesévekbeksztrítbojszos?
Nevetséges, komolyan mondom...
És a 18-es Kolléga 100 %-ot kapoott!
Gratulálunk!!
...
:)))
Ok. Már tudom hol vagyok. :)
Sziasztok!
:) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!