Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek a valóságban is létezik olyan férfi aki bármit megtenne a párjáért, kitart a végtelenségig és jól is néz ki?
És tudod hol megy el a legtöbb dolog ebben a történetben itt: "jól is néz ki". Mert az egy adottság,hogy ki milyennek születik,senki nem tehet róla hogy szépnek,vagy csúnyának születik...
Ezen megy el majdnem minden probléma,halál komolyan.
Mert én pl. a "jól néz ki" kategórián kívül benne lennék a dologban,viszont arról nem tehetek,hogy nem jóképűnek születtem.
De pontosan ezért nem kapok esélyt sem a nőktől,mert nem születtem annak...
Kérdező,nem bántottál meg vele,csak leírtam a valóságot szimplán. És évekkel ezelőtt még én is ezeket a naiv gondolatokat kergettem, de 8 év után azért már látom a képet egyben...
Mikor soha nem kaptam esélyt sem,egy nőtől sem a 8 év alatt,inkább csak kinevettek...
Ja és a szépség egyáltalán nem relatív, legalább is a nőknek biztosan nem.
Mert míg a jóképű gyerekeknek megszólalniuk sem kell,futnak utánuk a nők.
Viszont egy átlagos kinézettel rendelkező férfi ássa el magát manapság,mert esélyt sem kap.
Múltkor egy 100 fős összejövetelen az összes csaj ugyanahhoz a 2 jóképű gyerekhez ment oda puncsolni, a többi srác levegő volt... pedig 50-50%-ban volt a nemek aránya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!