Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne olyan férfi aki igazán szeretne? Létezik egyáltalán?
Úgy érted aki se nem aszexuális, se nem hetero, se nem bi, se nem homo?
Nem, nem létezik!
Komolyan, ha ennyi bajod van, akkor miért nem szakítasz? Mit sírsz itt akkor, ha mégis mellette maradtál? A te döntésed, senki se kényszerített ma, hogy mellette maradjál.
Beszélgess el vele, hogy neked erre lenne szükséged, próbáljon meg változtatni a hozzáállásán. Ha erre nem képes, akkor meg szakítsatok! Egyébként mindent meg lehet oldani, ha az ember akarja.
Igen, létezik olyan férfi, a párom is olyan!
Jó kifogás sokaknál ez,hogy nem tudja kimutatni.Meg lehet tanulni kimutatni,ha tényleg vannak érzelmek.
Létezik.
Nem teljesen tetszik, hogy degradálod ezt a "típust", de részben én is ilyen voltam. (Gúnyos a "versírós" kifejezés, bár az már nem volt rám igaz.)
Viszont fontos volt nagyon számomra, talán jobban mint bármi más, érdeklődtem állandóan felőle (még azután is, hogy mégsem működött a dolog x év után)... Szóval, igen létezik.
De sajnos a legtöbb csalódás után egy kicsit talán visszaveszünk ebből, és egyre kevesebbet próbálunk adni magunkból, emiatt talán kisebb is lesz az okozott kár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!