Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lenne olyan férfi aki igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne olyan férfi aki igazán szeretne? Létezik egyáltalán?

Figyelt kérdés
Nagyon nem bízok a páromban, több mint fél éve együtt vagyunk. Ma majdnem szakítottunk, de végül miatta nrm szakitottunk, azt mondta hogy nagyon szeret. (Csak nrm tudja kimutatni). Most megfordult bennem a kerdes, letezik olyan aki elem jonne a munkaba, fontos neki amit mondok, tamogat, szeret es talalkozni szeretne mindig, de ferfias es eros es megsem nyalas es versiros fele.

2016. júl. 17. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Létezik.
2016. júl. 17. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen voltam, tippelj hogy mi lett a vége. ;-)
2016. júl. 17. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Úgy érted aki se nem aszexuális, se nem hetero, se nem bi, se nem homo?

Nem, nem létezik!

2016. júl. 17. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, ha ennyi bajod van, akkor miért nem szakítasz? Mit sírsz itt akkor, ha mégis mellette maradtál? A te döntésed, senki se kényszerített ma, hogy mellette maradjál.

Beszélgess el vele, hogy neked erre lenne szükséged, próbáljon meg változtatni a hozzáállásán. Ha erre nem képes, akkor meg szakítsatok! Egyébként mindent meg lehet oldani, ha az ember akarja.

Igen, létezik olyan férfi, a párom is olyan!

2016. júl. 17. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Jó kifogás sokaknál ez,hogy nem tudja kimutatni.Meg lehet tanulni kimutatni,ha tényleg vannak érzelmek.

Létezik.

2016. júl. 17. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Létezik. :)

23/F

2016. júl. 17. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindennek amit írsz kölcsönösnek kell/kellene lennie.
2016. júl. 17. 21:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Én egyértelműen többet adok
2016. júl. 17. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem teljesen tetszik, hogy degradálod ezt a "típust", de részben én is ilyen voltam. (Gúnyos a "versírós" kifejezés, bár az már nem volt rám igaz.)

Viszont fontos volt nagyon számomra, talán jobban mint bármi más, érdeklődtem állandóan felőle (még azután is, hogy mégsem működött a dolog x év után)... Szóval, igen létezik.

De sajnos a legtöbb csalódás után egy kicsit talán visszaveszünk ebből, és egyre kevesebbet próbálunk adni magunkból, emiatt talán kisebb is lesz az okozott kár...

2016. júl. 17. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!