Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Szerintetek a valóságb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek a valóságban is létezik olyan férfi aki bármit megtenne a párjáért, kitart a végtelenségig és jól is néz ki?

Figyelt kérdés

2016. nov. 24. 13:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szerintem én ilyen vagyok. Jól nézek ki (nem csak anyám szerint :D ) és bármit megtennék a páromért.
2016. nov. 24. 17:29
 22/31 anonim ***** válasza:

14-esnek: (amúgy a 4-es voltam)

A jóképűség abszolút relatív, és nem osztom amit írtál. Nekem pl. az én párom jóképű, de ha most kimennék az utcára és megkérdeznék 10 plázacicát, hogy jóképűnek tartják e párom, hát biztos nemet mondanának.... :-D DE nekem ő akkor is az, mert szeretem, és bizony van pocija is, meg a lába is görbe, nem kicsit, sőt, még biceg is egy baleset miatt, hogy egy-két ilyen maradand ó problémáról ne is beszéljek. De én nem ezeket néztem, én tényleg a lelkébe szerettem bele (oké, megvolt személyesen a fizikai vonzalom ez tény). De nincs az a Brad Pitt, akiért elcserélném :-)

2016. nov. 24. 18:10
 23/31 anonim ***** válasza:
20%

Bizonyára létezik, de Te mit tudnál nyújtani egy ilyennek?

Ez a kérdés valahogy soha nem merül :D

Csak az elvárások.. azok az egekben vannak, de hogy ti mit tudnátok nekünk nyújtani, az egyáltalán eszetekbe se jut :D

2016. nov. 24. 19:01
 24/31 anonim ***** válasza:
53%

2012-ben a Dark Knight Rises premierjén egy fegyveres 12 embert ölt meg egy denveri moziban. A 12 halottból 3 férfi a barátnőjét védve halt meg.

[link]

2016. nov. 24. 20:48
 25/31 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek. Az én barátomat is utasították már el azért, mert nem néz ki jól, én meg megőrülök érte, számomra ő a legjobb pasi a világon. Ő is biceg :D Én kifejezetten szeretem és aranyosnak találom ezt benne :D A legjobb barátnőm meg lehet, hogy azt mondaná, hogy csúnya... Mint ahogy ő odáig van az ő barátjáért, én meg ha ütnének se jönnék vele össze :D

Ezt nem fogják fel sokan, hogy mindenkinek más ízlése van.

Értelemszerűen ugyanezt tudom nyújtani cserébe a páromnak.

2016. nov. 25. 08:28
 26/31 anonim ***** válasza:

Nem nem fogjuk fel sokan,hanem itt gyakorin mindenki írja hogy jajj hát neki nem is olyan a barátja,meg nem is az számít... aztán kimegyünk a valóságba,és nem ezt látjuk,tapasztaljuk...

És nem,itt nem arról van szó,hogy egyszer elutasítottak,hanem nagyon durván sokszor,és visszautasítottak,kinevettek,megaláztak...

2016. nov. 25. 09:07
 27/31 anonim ***** válasza:
75%

26#: Akkor Te kint a való életben csak TOP pasikat látsz TOP csajokkal? Mert én nem :-)

Sőt, a legtöbb, nagyon szépnek titulált csaj van egyedül, pár nélkül....és az átlagos, amúgy éppen nem feltűnő lányok meg párral...

2016. nov. 25. 09:25
 28/31 anonim ***** válasza:
Arról nem én tehetek,hogy válogatnak orrba-szájba a nők,és ezért egyedül vannak.Kizárólag külső alapján,és ez a legnagyobb gond a mai világban,csak beismerni nem fogják,mert az igazság fáj...
2016. nov. 25. 09:59
 29/31 anonim ***** válasza:

Ne gondoljatok lányok hogy 5-10 kapcsolat után ami persze nem volt jó, hogy minden férfi ugyan olyan, unalmas, megbízhatatlan, valójában férfinek mondja magát de meg sem közelíti azt.

Aki keres az talál! Amíg nem tudod hogy m

2016. nov. 26. 09:51
 30/31 anonim ***** válasza:

Szó. van olyan , sőt létezik is csak meg nem találtál rá. Mondok neked valamit amit a legtöbb pasi betart. Az elején mindet megad, ajándék, virág, odafigyel rad stb... míg az övé nem leszel, ha ez megtörtént ő már biztonságban van, ráadásul szereted is hanyagolható is, mert elnézed neki. Neked ez nem kell, mint mondtad is, olyat keress aki örökkön -örökké ugyan azt adja neked mint a kapcsolatot ok elején. :)

Nem mondom hogy én milyen vagyok, bár mindenki fényezi magát, ismerd meg akit szeretnél és döntsd el hogy IGEN VAGY NEM!!??

2016. nov. 26. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!