Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e férfi és nő között barátság?
Őszinte és tiszta barátság, ami BARÁTSÁG, nincsen. Haverság van, de az nem barátság. Emulálni lehet a barátságot, és persze, a férfiak nagy része nem fogja beismerni a nőknek, hogy valójában többe is benne lenne. Hogyan is fogalmazzam meg:
Amennyiben nem lezbikus/meleg az illető (illetve férfi esetén ha megvan mind a kettó heréje), úgy külső vagy belső körülmények, valós vagy vélt okok, esetleg félelmek miatt egyik, másik, vagy mindkét fél megalkuvást kötve háttérbe szorítja/elnyomja vonzalmát(bármelyik fajtáját), szándékát, valós célját, s megelégedve kevesebbel, elfogadva, beletörődve, átverve önmagát s a másik felet is szimulálni próbálja, imitálja a barátságot, VAGY nem teljesen önzetlen szándékok vezérlik, melyet rejtve próbál tartani, a "haszon" valamilyen remélt formájában(anyagi,érzelmi,szociális,stb). De ezek nem őszinte barátságok.
33F
Létezik!
Ha;
- gyerekkoruktól kezdve ismerik egymás, ezért nem egy Nőt / Férfit látnak a másikban.
- voltak már együtt, de szerelem és vonzalom (tűz) hiánya miatt szakítottak.. teljes kiábrándulás történik, így megmarad a barátság.
- ha az egyik fél egyáltalán nem vonzódik a másikhoz, a másik viszont olyannyira hozzá, hogy legyeli ezt az egészet és nem mutatja ki soha, magában is elnyomja, ilyen esetben, ha úgy nézzük.. effektív, a " barátság " tartható.
- 0! azaz 0% a vonzalom, kémia, szerelem, mind a két fél részéről a másik irányban.
"nem csak akkor, ha az egyik fél friendzone-ba teszi a másikat" -> itt akkor mégiscsak többet akar valamelyik fél
"jól kijönnek egymással, akkor barátok lesznek" -> ez haverság maximum
"Én is nő vagyok, és a legjobb barátaim mind férfiak" -> mert a nők között hamar átcsap rivalizációba,versengésbe.
"...közös hangot. Bármit meg tudok velük beszélni, ismerjük egymás életének és személyiségének minden apró részletét, immáron 8 éve." -> én erről megkérdezném a férfi oldalt is, de úgy, hogy nő ne hallja :)
"ők is élik a saját magánéletüket más nőkkel, MERT!!! már a barátságunk legelején tisztáztuk, hogy nem akarunk egymástól semmit." -> legalább is szerinted :) MERT!!!
"pedig logikusan átgondolva" -> a kapcsolatokban, legyen az ismerettség, haverság, barátság, románc, a logikának semmi keresnivalója nincsen.
Van. Nekem van.
Bar biztos lenne aki belekotne mert mi is lefekudtunk anno egymassal illetve a mai napig van valami szikea. Legutobb pont osszel volt hogy azon filozofalt mi lett volna ha...
Viszont boldog parkapcsolatban elunk mind a ketten. Nagyon szeretem ot de vele valahogy sosem jott ossze. Nem voltunk sosem ugyanazon a buszon. Ha o jobbra indult az eletben en tuti balra mentem de sosem veszitettuk el egymast es rendszeresen talalkoztunk barmi tortent.
Es ok ez nem klasszikus baratsag mert mindig benne volt a vonzalom de sosem alakult ugy.
Olyan mintha a sors azt akarna csak baratok legyunk. Es nekunk igy ok.
Fúúú de bírom, amikor a saját életemről, tapasztalataimról mesélek, és egy vadidegen beleköt, hogy neeem, az nem úgy van. :D Akkor hagyjuk a hosszas válaszomat, és annyit mondok csak, hogy igen, létezik igazi férfi-nő barátság romantikus érzelmek nélkül. Max kevesen élik át.
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!