Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik-e férfi és nő között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e férfi és nő között barátság?

Figyelt kérdés
Sokan állítják, hogy nem, viszont van egy kedves férfi barátom, ő is azt mondja, hogy barátként tekint rám, viszont sokszor nem így érzem.
2017. jan. 9. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
nincs, max haverság, de ott nincsenek nagy érzelmek, mint amit te is észrevettél "viszont sokszor nem így érzem."
2017. jan. 9. 18:21
 2/9 A kérdező kommentje:
De mi már évek óta jó barátok vagyunk, bármit megtudunk beszélni, de sokszor, egyre többször érzem, hogy ő nem csak barátként tekint rám, és remélem tévedek, mert nekem fontos a barátsága
2017. jan. 9. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Őszinte és tiszta barátság, ami BARÁTSÁG, nincsen. Haverság van, de az nem barátság. Emulálni lehet a barátságot, és persze, a férfiak nagy része nem fogja beismerni a nőknek, hogy valójában többe is benne lenne. Hogyan is fogalmazzam meg:

Amennyiben nem lezbikus/meleg az illető (illetve férfi esetén ha megvan mind a kettó heréje), úgy külső vagy belső körülmények, valós vagy vélt okok, esetleg félelmek miatt egyik, másik, vagy mindkét fél megalkuvást kötve háttérbe szorítja/elnyomja vonzalmát(bármelyik fajtáját), szándékát, valós célját, s megelégedve kevesebbel, elfogadva, beletörődve, átverve önmagát s a másik felet is szimulálni próbálja, imitálja a barátságot, VAGY nem teljesen önzetlen szándékok vezérlik, melyet rejtve próbál tartani, a "haszon" valamilyen remélt formájában(anyagi,érzelmi,szociális,stb). De ezek nem őszinte barátságok.

33F

2017. jan. 9. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha egyik részről sincs vonzalom.
2017. jan. 9. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, és nem csak akkor, ha az egyik fél friendzone-ba teszi a másikat, holott a másik többet érez. Civilizált felnőtt embereknél ez úgy működik, hogy ha egy férfi és egy nő nem érez vonzalmat egymás iránt, viszont jól kijönnek egymással, akkor barátok lesznek. Akár egy életen át. Én is nő vagyok, és a legjobb barátaim mind férfiak, mert velük egyszerűen könnyebb megtalálnom a közös hangot. Bármit meg tudok velük beszélni, ismerjük egymás életének és személyiségének minden apró részletét, immáron 8 éve. Eközben nekem is van párom, és ők is élik a saját magánéletüket más nőkkel, mert már a barátságunk legelején tisztáztuk, hogy nem akarunk egymástól semmit. Aki szerint ez lehetetlen, az csak azért mondja, mert még sosem tapasztalta, pedig logikusan átgondolva is simán működhet.
2017. jan. 9. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Létezik!

Ha;

- gyerekkoruktól kezdve ismerik egymás, ezért nem egy Nőt / Férfit látnak a másikban.

- voltak már együtt, de szerelem és vonzalom (tűz) hiánya miatt szakítottak.. teljes kiábrándulás történik, így megmarad a barátság.

- ha az egyik fél egyáltalán nem vonzódik a másikhoz, a másik viszont olyannyira hozzá, hogy legyeli ezt az egészet és nem mutatja ki soha, magában is elnyomja, ilyen esetben, ha úgy nézzük.. effektív, a " barátság " tartható.

- 0! azaz 0% a vonzalom, kémia, szerelem, mind a két fél részéről a másik irányban.

2017. jan. 9. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:

"nem csak akkor, ha az egyik fél friendzone-ba teszi a másikat" -> itt akkor mégiscsak többet akar valamelyik fél

"jól kijönnek egymással, akkor barátok lesznek" -> ez haverság maximum

"Én is nő vagyok, és a legjobb barátaim mind férfiak" -> mert a nők között hamar átcsap rivalizációba,versengésbe.

"...közös hangot. Bármit meg tudok velük beszélni, ismerjük egymás életének és személyiségének minden apró részletét, immáron 8 éve." -> én erről megkérdezném a férfi oldalt is, de úgy, hogy nő ne hallja :)

"ők is élik a saját magánéletüket más nőkkel, MERT!!! már a barátságunk legelején tisztáztuk, hogy nem akarunk egymástól semmit." -> legalább is szerinted :) MERT!!!

"pedig logikusan átgondolva" -> a kapcsolatokban, legyen az ismerettség, haverság, barátság, románc, a logikának semmi keresnivalója nincsen.

2017. jan. 9. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Van. Nekem van.

Bar biztos lenne aki belekotne mert mi is lefekudtunk anno egymassal illetve a mai napig van valami szikea. Legutobb pont osszel volt hogy azon filozofalt mi lett volna ha...

Viszont boldog parkapcsolatban elunk mind a ketten. Nagyon szeretem ot de vele valahogy sosem jott ossze. Nem voltunk sosem ugyanazon a buszon. Ha o jobbra indult az eletben en tuti balra mentem de sosem veszitettuk el egymast es rendszeresen talalkoztunk barmi tortent.

Es ok ez nem klasszikus baratsag mert mindig benne volt a vonzalom de sosem alakult ugy.

Olyan mintha a sors azt akarna csak baratok legyunk. Es nekunk igy ok.

2017. jan. 9. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Fúúú de bírom, amikor a saját életemről, tapasztalataimról mesélek, és egy vadidegen beleköt, hogy neeem, az nem úgy van. :D Akkor hagyjuk a hosszas válaszomat, és annyit mondok csak, hogy igen, létezik igazi férfi-nő barátság romantikus érzelmek nélkül. Max kevesen élik át.

5-ös voltam.

2017. jan. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!