Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vmi. Kamuszöveg lehet, vagy tényleg létezik ilyen, h. fél, hogy belém zúg?
mit gondoljak afelől, ha egy srác azért nem mer velem találkozni, mert fél, hogy belém szeret?
face-en ismerkedtünk meg, élettársa van, eddig csak cseteltünk, sokat dumáltunk.
szakítani nem akar a társával.
Az utcsó mondatodat olvasd el kérlek: "szakítani nem akar a társával".
Akkor minek játszon a tűzzel?
Mit nem lehet ezen érteni?!
Elchatelgettek, beszélgettek, de ennyi, többet nem szeretne tőled.
de naiv vagy!
azt mondja neked egy pasi, nem akar talizni veled, mert fél, hogy beléd szeret, és te elhiszed, hogy nem érez semmit irántad?
nem csak úgy csetelgetünk, ezt megjegyzem.
eleinte azt hittem, facér, mert olyan megjegyzései voltak, mint mikor egy srác teszi a szépet egy lánynak.
"azt mondja neked egy pasi, nem akar talizni veled, mert fél, hogy beléd szeret, és te elhiszed, hogy nem érez semmit irántad?"
Alap. Üres szavak és csetelgetések után én azt nem értem, hogy lehet egy ilyen állítást egyáltalán elhinni, főleg, miután már rég kiderült az írójáról, hogy egy hazug, gerinctelen féreg. Egyébként tipikus és szánalmas duma. Nem tudom, minek állsz egyáltalán szóba egy ilyen alakkal, de az már a te dolgod, viszont ne hidd azt, hogy bármi jóra számíthatsz egy ilyen alaktól, elég naiv dolog lenne.
Én vagyok a naív?! 😊
Egó növelőnek használ a drága, csak játszik veled.
És te el is hiszed, bekapod a csalit: jajjajhaj, nem merek veled talizni, mert beléd zúgok 😭 . 😅😅
Minek neked foglalt pasi amúgy, facér nincs?
ágnyeszka, mit osztod az észt és játszod az erkölcsrendészetet?
szövegértelmezéssel komoly gondjaid vannak: mondom, jó ideig azt hittem, nincs nő az életében, mert nekem udvarolt.
fogod az adást?
Üres szavak és csetelgetések után...
na, ez a bökkenő!
a csetelések tartalmasak voltak, nem üres duma.
azt én nem is állítottam.
Kedves kérdező. :) Vonzónak talál az illető téged.Érzi a "veszélyt", hogy esetleg többet is tudna érezni feléd, bár nem biztos, hogy a szerelem a megfelelő kifejezés erre...Na, de ott van az élettársa, aki neki a biztos pontot jelenti.Ezért sem hagyná el senki miatt.Fontosabb számára a megszokott kényelem, mint új kalandok.
Én a leírtak alapján úgy látom, hogy unaloműzésként dumál, chatelget veled.És közben tisztában van azzal, hogy neked ennyi nem lesz elég.Ezért talál ki ilyen kifogásokat, miért nem akar veled találkozni.Ne láss ebbe többet bele, mint ami van.Nem érdemes.
Oké! Te nem tudtad, h ő foglalt, és úgy is nyomult...de ő tudta, h foglalt...
Szted ezek után mire kellesz neki??
Játszani. Unatkozik. Nem fog tovább menni, és nem vagy veszélyes neki, túl naív vagy, h ne fogalmazzak sértően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!