Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak jó külsejű férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak jó külsejű férfiba lehet szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 16:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
#10 Én már nagyon sok ilyet láttam, olyat viszont soha, hogy egy nő beleszeressen egy csúnya férfiba.
2017. ápr. 17. 09:01
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Ja, a gyikes fiúk szerinti csúnya nők valójában átlagos-átlag felettiek. Vagy csak egyszerűen kövérek.
2017. ápr. 17. 09:23
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
A gyikes nők (meg általában a nők) pedig az átlagos férfiakat rondának, a jóképűeket átlagosnak tartják, ezért állítják, hogy ronda férfiakat is láttak már nővel.
2017. ápr. 17. 09:49
 14/19 kriszpo ***** válasza:

Lehet "kevésbé jó külsejű" férfiba is szerelmesnek lenni.

Persze, nem mindegy, hogy kinek mit jelent a szerelem. De ebbe most ne is menjünk bele.

A "szerelem első látásra" működik külső alapján.

Akivel együtt lehúzol több évet/évtizedet házasságban vagy élettársi kapcsolatban, abba nem vagy nemcsak a külseje miatt szerettél bele, ugye!

Ha megvan a kölcsönös szimpátia, a lelki társadnak érzed és nem taszít a külseje (nem kell "szépnek" lennie), akkor nagy esélyetek van hosszú, boldog évekre.

UI: a szerelem múlandó (kémiai folyamat), át kell hogy változzon valódi szeretetté (ami a szerelemnél erősebb).

Szerintem. De biztos vannak olyanok, akik ezt másképp gondolják.

2017. ápr. 18. 13:12
 15/19 kriszpo ***** válasza:
94%

7-es: Nem kell mindent megtenni vagy fejleszteni magad, csak próbáld megtalálni a hozzád illő nőt/lányt. Tudom, nem könnyű, de menni fog. Türelem és további próbálkozások. Meglesz az eredménye.

"Ez életem tapasztalata..." - remélem nem haragszol meg, de ez maximum az EDDIGI életed tapasztalata. 25 évesen még fiatal vagy, ez a korszak erről szól. Valakinek könnyen, valakinek nehezebben megy, hogy találjon egy párt magának. Kitartás!

36/F családapa

2017. ápr. 18. 13:24
 16/19 DominaReniMrMazo válasza:
11%

A kérdés nagyon jó!!

A válaszokat végig olvasva, van köztük nagyon érdekes.

Nos kezdjük az elején, hogy érthető legyen.

A - SZERELEM - nem egészen olyan mint amit szeretnének elhitetni az emberekkel!! Egy viszont teljesen igaz!!

- KÉMIA!! -

A - SZERELEM - az az érzés, amit nem lehet megvesztegetni!!

A barátságot meg lehet szerezni virággal, szép szavakkal és hasonló manipulációkkal!! A szerelmet NEM!!

A természet által adott valódi szerelem érzése a NŐK PRIVILÉGIUMA!!

A valódi szerelemért a NŐI ORR a felelős!!

A szerelem nem mást jelent, mint párosodást!

Miért is??

Függetlenül, hogy Nőről, vagy Ffi.-ről beszélünk, a testi együttlétet tudat alatt mindig az utód nemzés irányítja! Lehet, hogy tudatosan a Nő beveszi a gyógyszert, de tudat alatt az utódnemzés az irányító! Ezért fordulhat elő, hogy a normálisan szedett fogamzásgátló ellenére terhes marad a NŐ.

Nos a NŐI ORR-ot arra találta ki a TERMÉSZET, hogy ki tudja választani a párzásra jelentkező Ffi.-ak közül azt, amelyiktől EGÉSZSÉGES UTÓDOK fognak születni!! NEKI!!

Ez nem azt jelenti, hogy a többi Ffi. nem alkalmas az utód nemzésre, hanem azt, hogy csak ANNÁL A NŐNÉL NEM!!

Iparágak ezrei foglalkoznak és gazdagodnak meg abból, hogy a NŐI ORROT megtévesszék!! Kölnik, DEO-k. parfümök, illatosított szappanok, tusfürdők, stb. Ezek elfedik a normális emberi testszagot, ami a NŐ számára irányadó lenne.

Sajnos a MÉDIA-k azzal foglalkoznak, azt ültetik be az emberek anyába, hogy csak a kigyúrt, sármos macsók az igazi férfiak!! Aztán mikor évekig nem esnek teherbe a NŐK, vagy sorra születnek halva gyerekek és persze amikor egymás után beteg, gyenge, életképtelen gyerekek születnek, akkor az orvosokat szidalmazzák, meg a szerencsétlenségükre hivatkoznak ahelyett, hogy betartanák a TERMÉSZET játékszabályait!!

Természetesen a kulturált tisztálkodás elengedhetetlen. Ám el kéne felejteni a mesterséges illatokkal ellátott tisztálkodási és tisztító szereket. Ám a NŐK annyira hiúak lettek, hogy nem csak saját magukat hazudtolják meg a természettel szemben, hanem még a Ffi.-aknak is ők veszik ezeket a szereket, amivel a saját biokémiájukat is becsapják.

Mind e mellett nem átallják hangoztatni, hogy - NEM A KÜLSŐ A FONTOS!! -

Azok a Nők és Ffi.-ak, akik csak a nagyon jól kinéző embereket teszik az érdeklődésük tárgyává, nos velük szemben nyert a MÉDIA a természettel szemben!!

Kicsit végig kéne gondolni, hogy a TERMÉSZET miért úgy alkotta meg az élőlényeket és köztük az embert is ahogy!! A gondolkodás nem fáj!

2017. ápr. 20. 09:21
 17/19 Miculi111 válasza:

:D nem minden nő a kűlsö ill a belsőt nézi hanem az alsót meg a zsebet..

Én pl: nem nézem a külsöt de viszont nagyon oda figyelek hogy ha nem is olyan bombázó de tiszta legyen a pali :)

A párom nekem tökéletes és mintha nekem csinálta volna az apósom :D

2017. ápr. 21. 08:37
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
Előszöris, az emberek hülyék. Ezen nem kell meglepődni. Max azon a naívságon lehet meglepődni, mely feltételezi, hogy az élet logikus. Másrészt, a legtöbben maguknak köszönhetik azt, ami van. Aki hosszú évek munkájával felépít maga köré egy olyan világképet, amiben a nők hülyék mert... vagy a férfiak hülyék mert... annak az egója ragaszkodni fog ehhez az elképzeléshez mindenáron. Tök mindegy mi történik valójában, nem a valóságot látod, hanem azt, amit rá vetítesz, vagyis amit látni akarsz. Gondolhatod te naivan, hogy dehát te barátnőt akarsz, de nem, az egód becsap téged. Te a saját világodban akarsz élni, és szenvedni attól, hogy a nők hülyék mert... vagy a férfiak hülyék mert... Nyilván volt valamikor ennek egy tapasztalati alapja, de az emberek túlértékelik saját tapasztalataikat, aztán később negy az csak utólagos önigazolás... Szóval nézz szembe a valósággal, mert van olyan nő, vagy férfi, akinek tettszel, de csak akkor fogod ezt meglátni, ha el is hiszed!
2017. ápr. 23. 09:08
 19/19 anonim ***** válasza:
69%

A válaszok 10-13 között arra hivattak rávilágítani, hogy aki itt nyíg nem látja át, hogy egy csúnya nő ugyanakkora hátránnyal indul mint egy csúnya férfi, illetve egy szép nő ugyanakkora előnnyel mint egy szép férfi.

Ha csak nem iszonyúan ronda valaki, lesz barátja, barátnője, bár senki sem szereti elismerni hogy a személyiség milyen sokat nyom a latban.

A 38%os válaszadó csak azt ismételgette amit én mondtam. Ha egy nő azt állítja, hogy a férfiaknak nem kell csúnya nő, mert ezt tapasztalja akkor ő azt, hogy pont fordítva van. A valóságban nincs a nemek között leosztva ez, attól függ, hogy látod a világot. Igaza van az előttem szólónak, ha abban a hitben vagy, hogy beléd nem lehet szerelmesnek lenni, akkor nem is lehet....mert nem hagyod és mert úgysem hiszed el.

2017. ápr. 23. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!