Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak jó külsejű férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak jó külsejű férfiba lehet szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 16:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%
Mert a nőknél a szerelem egyenlő a fizikai vonzalommal, ez van genetikailag beléjük kódolva.
2017. ápr. 16. 16:52
 2/19 Linó03 ***** válasza:
83%

Nem csak abba lehet, sőt! Én eddig sajna állandóan olyanba szerettem bele, aki külsőre igazából nem is tetszett :D Persze aztán ő lett számomra a világ legszebb férfija.

A jó külsejű férfira csak hamarabb/jobban felfigyelnek a nők, de a szerelmet nem garantálja.

2017. ápr. 16. 16:53
 3/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem csak a jó külsejű férfiakba lehet szerelmesnek lenni!

Nekem pont egy olyan férfi jön be, aki nem rendelkezik jó külsővel, viszont van stílusa és már lassan 3 napja ő jár a fejemben.

Kettőt találhatsz, hogy miért vagyok oda tőle!

Szóval nem minden a külső.

2017. ápr. 16. 16:55
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

Én is szerettem már bele olyanba, akire az összes barátnőm "fujjogott" és nem értették, hogy jöhet nekem be... Hát ez van, szerintem jól nézett ki. :D A mostani párom se az a mai férfi szépségideál, nekem mégis nagyon szexi és vonzó.

21N

2017. ápr. 16. 17:03
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván mindenkinek számít a külső is,de nem csak és kizárólagosan.Az ember abba szeret bele,aki valamiért ösztönösen vonzza,és ehhez nem kell jóképűnek lenni.Elég egy határozott stílus,megnyerő duma,jó kisugárzás például.
2017. ápr. 16. 17:04
 6/19 anonim ***** válasza:
54%
2017. ápr. 16. 18:50
 7/19 anonim ***** válasza:
20%

Mert nők,csak a felszín számít nekik,hogy helyesnek születtél-e vagy sem.Ez van sajnos.

Ha nem jó genetikával születsz,olyan mindegy mit csinálsz,edzel-e,vagy másik haj stb... teljesen mindegy,mert esélyt sem kapsz nőktől egyetlen egytől sem.

Ez életem tapasztalata,pedig én még nem is vagyok olyan csúnya sem,és adok is magamra bőven,jó helyen dolgozom,pénzem is van, de semmi értelme.

Ha nem vagy helyes,jó genetikájú,ha fejre állsz sem lesz esélyed sem...

25/F

2017. ápr. 16. 19:34
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
7-es, a csőlátásodnak köszönheted, hogy egyedül vagy, mert hülyeségeket beszélsz!
2017. ápr. 16. 19:38
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

8-as.

Szóval amit az életemben tapasztalok és látok mindennap,azt csőlátásnak hívják szerinted,értem. :D

Ha leírnám ide mennyi mindent tettem én érte,hogy jobb lehessek és fejlesszem magam minden téren,abba a legtöbb ember belerokkant volna már,én meg még mindig itt vagyok,és nem jött össze még mindig semmi.

De nem érdekel,mert megszoktam már.Küzdök tovább az életben,mert az élet valamiért azt akarja,hogy itt legyek.

25/F

2017. ápr. 16. 19:51
 10/19 anonim ***** válasza:
62%
Én még sosem láttam olyat, hogy egy férfi beleszeressen egy csúnya nőbe. olyan van, hogy összejön vele mert nincs más, meg átmenetileg jó lesz, de olyat, hogy szerelmes legyen bele, még nem. Biztos van ilyen, de én ilyet nem tapasztaltam.
2017. ápr. 16. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!