Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj, ha egy fiatal nő csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy fiatal nő csak olyan férfiakkal ismerkedik, akihez hozzá tudna költözni, ha komolyabb lesz a kapcsolat? L22

Figyelt kérdés

Hozzánk nem jöhetne a párom, 3-an lakunk együtt (anyum, a párja és én) egy 1 személyes lakásban.

Szobát tudnék bérelni, de az is drága és idegenekkel kéne együtt laknom.

Párt keresek, így baj, ha csak olyan jöhet szóba, akihez hozzá tudnék majd költözni?

2017. ápr. 15. 18:25
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Valahol érthető,hogy olyan pasit akarsz,akire lehet alapozni,de nagyon kevés kortársad áll úgy anyagilag,hogy hozzá költözhess.Szerintem ne pasit keress magadnak,hanem egy sugardaddyt,aki pénzel,amíg talpra nem állsz.Az egy pár fokkal elegánsabb szitu,mintha elvileg a szerelmedtől várnád el,hogy hozzá költözhess.
2017. ápr. 16. 02:27
 42/54 anonim ***** válasza:

"sokkal csinosabb, empatikusabb, gondoskodóbb, hűségesebb, háziasabb vagyok, mint az átlag. szexben is sokkal odaadóbb, önzetlenebb. csak azért írtam le, mert valaki kérdezte. "

1. hány kg sminkkel, mennyi méregdrága ruhával éred el az általad mondott csinosságot?

sportolsz? dohányzol vagy nem? természetesen vagy szép?

A SZÉPSÉG RELATÍV!!! Van, akinek meg bányarém csúnya vagy. úgyhogy ne szállj el magadtól!

2. egoista vagy, mihez méred képességeidet? az ostoba felszínes barátnőidhez? hozzám biztos nem, tőlem max lejjebb vagy a ranglétrán. 12 évig ápoltam és gondoskodtam apukámmal anyukámról. anyukám 56 évesen most februárban halt meg daganatban. úgyhogy kétlem, hogy tőlem gondoskodóbb és háziasabb lennél.

egyébként mire vered magad, hogy sokkal.....? honnan tudod te, hogy a másik milyen? csak a szűk haveri körödet ismered, ők pedig PORSZEM a többiekhez képest.

Szállj le a magas lóról kislány, mert még iszonyat nagy pofára esés lesz a végén ebből.

tanulj már egy kis alázatot is. nem vagy te jobb senkitől.

2017. ápr. 16. 06:37
 43/54 anonim ***** válasza:
Szakítás esetén ezt hogy kell elképzelni? Cuccolsz vissza anyuhoz, amig megint nem akad valaki, akihez bebútorozhatsz, avagy megéred az exedet maradhass még addig, amig egy újabb lakással nem rendelkező delikvenst ki nem halászol magadnak? Értem én az álláspontod, de ez így akkor sem kóser. Az, meg hogy esetleg úgy áll, odaköltözhetsz majd valakihez, aki otthon lakik, később simán változhat. Így indul, aztán mégsem, mert a mama ki nem állhat, vagy csak egyszerűen megun kerülgetni téged. Ilyenkor már dúl a szerelem, de keresel mást, mert menni kell, esetleg a kedvesed felajánlja, hogy albi, te meg benyögöd, hogy oké, ha csak te fizeted a bérleti díjat drága? Miért a jövendőbelidnek kell megszívnia azt, hogy társadalmilag egy olyannyira alacsonyabb réteghez tartozol, akinek az anyja (és annak palija, ergo két felnőtt ember) egy kétkeresős-sőt, ha neked is van 20 órás melód, akkor háromkeresős- családban nem bír finanszírozni egy normál méretű lakást, ahol el lehet férni rendesen?! Mert azt ugye vágod, hogy azért az nem olyan bonyolult. Anyánk egyedülállóként nevelt fel minket, mégis elfértünk testvéremmel külön szobában, mindanddig amíg kellett, az más kérdés, hogy sosem költöztettem volna senkit a nyakára. Ergo te jössz hátrányos helyzetből és ezt másnak kéne kompenzálni. Nem mondom, hogy lehetetlen, mert nem az, de a 40 órás valós állásig mindenképpen nagyon kiszolgáltatott. Jó buli lehet az ablakon kihajigált bugyijaidat az éjszaka közepén az utcán szedegetni, ha éppen a szőke herceg kap egy gellert és elege lesz, mert te ott egyenlő sosem leszel, ahova lakhatásért cserébe mész oda, akkor sem, ha minden mást feleztek. Mégpedig azért nem, mert akárki is lesz majd az "áldozat", tökéletesen tisztában lesz vele, hogy nálad ez az elvárás és ez is benne van a csomagban, amiért őt választod és így is áll majd hozzád. Csak legfeljebb ezt te nem veszed majd észre, csak amikor esetleg kenyértörésre kerül a sor.
2017. ápr. 16. 07:12
 44/54 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, nehogy félreértsd: nem az a gond, hogy lentről jössz, szegényebb családból,(sokan vannak/vagyunk így evvel) hanem az, hogy evvel együtt vannak ilyen elvárásaid. Te magad nem tudod azt nyújtani, amit mástól elvársz, még egy rendes albérletet sem tudnál felezni, de másnál ez a minimum, amit nyújtania kell. Pont ez miatt kellene toleránsabbnak lenned (amilyen állítólag vagy, de akkor ezek szerint mégsem), de már most anyagi mérce alapján válogatsz, esélyt sem adva azoknak, akik ugyanonnan jönnek, mint te. Itt a bibi.
2017. ápr. 16. 07:22
 45/54 A kérdező kommentje:

A sugardaddy luxus programokra visz, arra nincs szüksegem.

Nem sminkelem magam, nem dohányzom, 1 db drága ruhám sincs. Így kapom folyton a bókokat milyen szép, csinos vagyok. Rendszeresen futok, fitnessezem.

Mások visszajelzéseiből írom magamról ezeket a jó tulajdonságokat.

Ha szakítunk, hazaköltözöm. Utána majd lesz másik párom, akihez mehetek.

2017. ápr. 16. 13:32
 46/54 A kérdező kommentje:
szép családi házat, szép albérletet nem tudok nyújtani, de ez eddig senkit sem zavart. tudok nyújtani mást, amit más nem tud.
2017. ápr. 16. 13:35
 47/54 A kérdező kommentje:
igen, a korombeli lányokhoz képest mértem, hogy sokkal gondoskodóbb, háziasabb vagyok. a kiszemeltjeim ebből a körből választanak, így náluk ez számít.
2017. ápr. 16. 13:37
 48/54 A kérdező kommentje:

sőt, kifejezetten örülni szoktak a fiúk, amiért nem születtem jó anyagi körülmények közé. kitartó, szerény, ambíciózus lánynak tartanak amikor megismerik az anyagi körülményeim. egyik jelöltem konkrétan kimondta, hogy mennyire tisztel amiért ilyen körülmények közt is egyetemista vagyok és törekszem a jobb élet felé.

sosem hátrány, hogy csak egy kis szobám van, megsajnálnak és nagyon rendesek lesznek.

2017. ápr. 16. 14:44
 49/54 anonim ***** válasza:

Nagyon megsajnálnak? :D Inkább csak megakarnak dugni.

Az egyetem meg nem garancia egy jobb életre.

Itt olvastam már olyant, hogy a csaj szülei nem akarták, hogy együtt legyen egyetemista fejjel, egy egyetemet nem végzett faszival.

És attól félt a srác, hogy majd ellene fordítják.

Még is a srác többet keress, mint a csaj egyetemet végzett szülei.

2017. ápr. 16. 14:55
 50/54 A kérdező kommentje:

#49. semmire nem garancia, de látszik, hogy törekszem és megadom magamnak az esélyt.

felismerem ki az aki csak meg akar dugni, eddig nem volt nehéz.

2017. ápr. 16. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!