Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy fiatal nő csak olyan férfiakkal ismerkedik, akihez hozzá tudna költözni, ha komolyabb lesz a kapcsolat? L22
Hozzánk nem jöhetne a párom, 3-an lakunk együtt (anyum, a párja és én) egy 1 személyes lakásban.
Szobát tudnék bérelni, de az is drága és idegenekkel kéne együtt laknom.
Párt keresek, így baj, ha csak olyan jöhet szóba, akihez hozzá tudnék majd költözni?
"sokkal csinosabb, empatikusabb, gondoskodóbb, hűségesebb, háziasabb vagyok, mint az átlag. szexben is sokkal odaadóbb, önzetlenebb. csak azért írtam le, mert valaki kérdezte. "
1. hány kg sminkkel, mennyi méregdrága ruhával éred el az általad mondott csinosságot?
sportolsz? dohányzol vagy nem? természetesen vagy szép?
A SZÉPSÉG RELATÍV!!! Van, akinek meg bányarém csúnya vagy. úgyhogy ne szállj el magadtól!
2. egoista vagy, mihez méred képességeidet? az ostoba felszínes barátnőidhez? hozzám biztos nem, tőlem max lejjebb vagy a ranglétrán. 12 évig ápoltam és gondoskodtam apukámmal anyukámról. anyukám 56 évesen most februárban halt meg daganatban. úgyhogy kétlem, hogy tőlem gondoskodóbb és háziasabb lennél.
egyébként mire vered magad, hogy sokkal.....? honnan tudod te, hogy a másik milyen? csak a szűk haveri körödet ismered, ők pedig PORSZEM a többiekhez képest.
Szállj le a magas lóról kislány, mert még iszonyat nagy pofára esés lesz a végén ebből.
tanulj már egy kis alázatot is. nem vagy te jobb senkitől.
A sugardaddy luxus programokra visz, arra nincs szüksegem.
Nem sminkelem magam, nem dohányzom, 1 db drága ruhám sincs. Így kapom folyton a bókokat milyen szép, csinos vagyok. Rendszeresen futok, fitnessezem.
Mások visszajelzéseiből írom magamról ezeket a jó tulajdonságokat.
Ha szakítunk, hazaköltözöm. Utána majd lesz másik párom, akihez mehetek.
sőt, kifejezetten örülni szoktak a fiúk, amiért nem születtem jó anyagi körülmények közé. kitartó, szerény, ambíciózus lánynak tartanak amikor megismerik az anyagi körülményeim. egyik jelöltem konkrétan kimondta, hogy mennyire tisztel amiért ilyen körülmények közt is egyetemista vagyok és törekszem a jobb élet felé.
sosem hátrány, hogy csak egy kis szobám van, megsajnálnak és nagyon rendesek lesznek.
Nagyon megsajnálnak? :D Inkább csak megakarnak dugni.
Az egyetem meg nem garancia egy jobb életre.
Itt olvastam már olyant, hogy a csaj szülei nem akarták, hogy együtt legyen egyetemista fejjel, egy egyetemet nem végzett faszival.
És attól félt a srác, hogy majd ellene fordítják.
Még is a srác többet keress, mint a csaj egyetemet végzett szülei.
#49. semmire nem garancia, de látszik, hogy törekszem és megadom magamnak az esélyt.
felismerem ki az aki csak meg akar dugni, eddig nem volt nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!