Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy fiatal nő csak olyan férfiakkal ismerkedik, akihez hozzá tudna költözni, ha komolyabb lesz a kapcsolat? L22
Hozzánk nem jöhetne a párom, 3-an lakunk együtt (anyum, a párja és én) egy 1 személyes lakásban.
Szobát tudnék bérelni, de az is drága és idegenekkel kéne együtt laknom.
Párt keresek, így baj, ha csak olyan jöhet szóba, akihez hozzá tudnék majd költözni?
"közösen csak csúnya lakást tudnánk kivenni, miattam, ha feleznénk. mert keveset tudnék beleadni."
Nekem ez a mondatod bántotta a szemem. Szóval a lakás minősége sem mindegy...
Elég nagy baj. Ne várj el többet a másiktól, mint amennyit te nyújtasz. Amiket felsoroltál magadról, azok alap dolgok, más is odaadó, hűséges, stb.
Azt kifejeltetted a felsorolásból, hogy anyagias érdekember vagy.
#31. csak szobát vagy omladozó lakást lehet bérelni pesten olcsón. vagy protekcióval hozzájutni valamihez.
#32. mégha elvileg sokan ilyenek, engem ezekért nagyon megbecsültek/megbecsülnek, szóval mégsem tartják ezt sokan átlagosnak és alapvetőnek.
Korban vannak megkötéseid? Mert fiatalon kevés pasi engedheti ezt meg magának, de idővel egyre többen.
Egyébként ez elég általános elvárás, csak nem szokták így ebben a formában a lányok kimondani.
És azt hiszed, majd ingyen laksz nála? Lakbér fele? Rezsi fele? Kaja fele?
Vagy nem csak olyan kell, akihez csak oda tudsz költözni, hanem aki el is tart?
#34. sem az ingyenélő sem a k..va jelentését nem ismered, ha rám ezt mondod. :D
privátba kapom az üzeneteket, hogy nem fogok ilyen pasit találni...
miért, szerintetek akinek lakása, szép albija, vagy szüleivel nagy családi háza van, az nem akar magának párt???
egyébként az egyik exemnek volt egy kis lakása (örökség... sokaknak van), ha vele maradok, odaköltözhettem volna néhány év múlva. azóta pedig egy másik férfi udvarolt, aki gyönyörű családi házban élt a szüleivel. nem akart elköltözni onnan, ha összejövök vele, idővel odaköltözhettem volna.
mit hisztek, miért ne lenne ilyenre lehetőségem?
#36. rezsi fele, kaja fele, közös programok fele teljesen alap, hogy fizetem.
írtam már tanulok és dolgozom, később "csak" dolgozni fogok. szó sincs eltartásról, csak nem elég még lakásra is a fizum.
irigylem azt, aki úgy látja, hogy biztos nem dolgozik és eltartatja magát az akinek pasihoz kell hozzáköltöznie.
sajnos munka mellett tudnék idegeneknél csak 1 szobát bérelni.
heti 40 óra munka mellett kell majd hozzáköltöznöm valakihez, ha el akarok költözni itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!