Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy fiatal nő csak olyan férfiakkal ismerkedik, akihez hozzá tudna költözni, ha komolyabb lesz a kapcsolat? L22
Hozzánk nem jöhetne a párom, 3-an lakunk együtt (anyum, a párja és én) egy 1 személyes lakásban.
Szobát tudnék bérelni, de az is drága és idegenekkel kéne együtt laknom.
Párt keresek, így baj, ha csak olyan jöhet szóba, akihez hozzá tudnék majd költözni?
Egyrészt így eléggé leszűkülnek a lehetőségeid, tehát sok pasi nem is jöhet szóba nálad,
másrészt pedig ne egy férfitól várd, hogy megmentsen. Ez már nem az a világ, ma már magadnak kell tudnod gondoskodnod magadról.
jézusom, isten ments, hogy ezt a "jelölt" szemébe mondanám! úgy nyilván nem menne bele. csak ismerkedem, ahogyan szokás. hamar kiderül, hogy hozzá tudnék-e költözni vagy sem. ha nem, akkor elbúcsúzom.
a szüleihez is hozzáköltöznék, ha elférnénk. az albérletébe is, nem kell saját lakás.
közösen csak csúnya lakást tudnánk kivenni, miattam, ha feleznénk. mert keveset tudnék beleadni.
pesti vagyok és pesten fogok majd dolgozni, tanulok még.
Kérdező, pedig jobban járnál, ha a szemébe mondanád.
Ha velem közölné egy nő/lány ezt, akkor már tudnám,
mi a szitu. Meg is tudnám tenni, hogy hozzám költöz-
zön.
Viszont ha utólag derülne ki, akkor simán rá lehet
sütni a manipulatív, számító jelzőket, ami nem biz-
tos, hogy a kapcsolat folytatásához vezetne.
senkit nem szeretnék csak azért, hogy hozzá tudjak költözni.
hanem alapból csak azzal kezdem el az ismerkedést, akivel van erre lehetőség. ez egy kezdeti szűrő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!