Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj, ha egy fiatal nő csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy fiatal nő csak olyan férfiakkal ismerkedik, akihez hozzá tudna költözni, ha komolyabb lesz a kapcsolat? L22

Figyelt kérdés

Hozzánk nem jöhetne a párom, 3-an lakunk együtt (anyum, a párja és én) egy 1 személyes lakásban.

Szobát tudnék bérelni, de az is drága és idegenekkel kéne együtt laknom.

Párt keresek, így baj, ha csak olyan jöhet szóba, akihez hozzá tudnék majd költözni?

2017. ápr. 15. 18:25
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

emellett nincsenek nagy elvárásaim.

külsőleg legyen átlagos (tapasztalat, hogy akikre azt mondom, hogy átlagosak, azok a barátnőim szerint csúnyák) , belsőre legyen megértő, kedves, türelmes (ennek is minden 3. férfi megfelel).

2017. ápr. 15. 19:24
 22/54 anonim ***** válasza:
95%
Neked akkor könnyebb az ismerkedés, mint akinek a farok vastagság a szűrő.
2017. ápr. 15. 19:26
 23/54 anonim ***** válasza:
91%

Kezdeti szűrő?

Na bazz!

Nem vagy kicsit anyagias?

Mi a következő szűrő?

Kocsi?

Szűrő 3 = nyaralás?

Azért arra kíváncsi (sem) vagyok, hogy ezekért az "opciókért" Te mivel tudsz többet nyújtani a sima "szeretlek-en" kívül!

2017. ápr. 15. 19:26
 24/54 anonim ***** válasza:
69%

Csak azt áruld, hogy egy férfi miért akarna veled ismerkedni, ha kezdettől fogva csak arra megy ki a játék, hogy el tudj költözni otthonról?

Senki nem szereti őszintén azokat a nőnek akikről tudja, hogy igazából csak egy ugródeszka kell nekik.

2017. ápr. 15. 19:28
 25/54 anonim ***** válasza:
77%

"jézusom, isten ments, hogy ezt a "jelölt" szemébe mondanám! úgy nyilván nem menne bele. csak ismerkedem, ahogyan szokás. hamar kiderül, hogy hozzá tudnék-e költözni vagy sem. ha nem, akkor elbúcsúzom. "

Ettől lett ez az egész igazán undorító.

"Van lakásod? Nincs? Csá b+"

2017. ápr. 15. 19:31
 26/54 anonim ***** válasza:
28%
Tehát prosti vagy, és az árad egy lakás.
2017. ápr. 15. 19:36
 27/54 anonim ***** válasza:
63%
Ugye azt tudod, hogy odaköltözni valakihez nem azt jelenti, hogy ingyen nála lakhatsz és majd eltart? Akkor azt írd, hogy "Baj, ha egy fiatal nő csak olyan férfiakkal ismerkedik, akik eltartanák, ha komolyabb lesz a kapcsolat?"... Normális férfi, normális kapcsolatban, ha oda is költözöl hozzá, akkor is ugyanúgy felesben mennek a költségek...
2017. ápr. 15. 19:40
 28/54 A kérdező kommentje:

beleadnék a költségekbe, dolgozom majd heti 40 órában. most egyetem mellett heti 20-ban.

sokkal csinosabb, empatikusabb, gondoskodóbb, hűségesebb, háziasabb vagyok, mint az átlag. szexben is sokkal odaadóbb, önzetlenebb. csak azért írtam le, mert valaki kérdezte.

mindenki csodálkozik azon, hogy miért nincs barátom.

2 db hosszú kapcsolatom volt eddig, mindkettőnek én vetettem véget, utána harcoltak értem mindketten. akkor még eszembe sem jutott az elköltözés itthonról, ezért a lelkük miatt voltam együtt velük.

azt már sajnos nem lehet, lassan el kell költöznöm.

2017. ápr. 15. 19:52
 29/54 anonim ***** válasza:
34%

"sokkal csinosabb, empatikusabb, gondoskodóbb, hűségesebb, háziasabb vagyok, mint az átlag. szexben is sokkal odaadóbb, önzetlenebb. csak azért írtam le, mert valaki kérdezte. "

És ha nem fogja tudni fenntartani a lakását, mert megbetegszik fél évre? Akkor is lesz empátia? Mert az a nem mindegy.

2017. ápr. 15. 19:55
 30/54 anonim ***** válasza:
34%

"sokkal csinosabb, empatikusabb, gondoskodóbb, hűségesebb, háziasabb vagyok, mint az átlag. szexben is sokkal odaadóbb, önzetlenebb."

"sokkal csinosabb vagyok"

Még, majd elmúlik. Akkor mi lesz? Lecserél a lakásos pasi egy másik lakástalan csinoskára?

"empatikusabb"

Félre qrhat a lakás tulaja?

"gondoskodóbb"

Másnaposan hozol víesborogatást és összetakarítod a hányást?

"hűségesebb"

Minél vagy hűségesebb? Heti egy félreqrás?

"háziasabb"

Pacalt tudsz főzni?

"szexben is sokkal odaadóbb, önzetlenebb"

Egy teszt belefér?

Bazz van lakásom, igaz kicsit idősebb vagyok, de alapvetően alkuképes (kocsi + nyaralás)!

Hm?

2017. ápr. 15. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!