Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy lányra?
Manapság egyre több lánynál veszem észre, hogy ha rájuk ír egy srác (pl. így: szia, mizu?), akkor arra már nem nagyon reagálnak vagy éppenséggel nem nagyon tetszik nekik. Esetleg hogy lehet ezt kiküszöbölni? Vagy hogyan kezdeményezzek egy lánynál, akit szinte még alig ismerek? Esetleg ebben tudnátok tanácsot adni?
Minden kommentet elfogadok, a kritikát kérlek kerüljétek, köszönöm.
Attól függ, mennyire, honnan ismered, ő tud e egyáltalán rólad, esetleg észrevetted rajta, hogy szimpatizál veled? :-)
Én a milyen napod volt kérdést sem szeretem :-/ nem túl konkrét..
Ha ismerkedni akarsz vele, miért nem írod azt? :-)
Írd neki, hogy lehet, már nagyon unja az ilyen üzeneteket, de nagyon szimpatikus lett neked, szeretnéd megismerni, esetleg elmenne-e veled sütizni... hívd is el valahová szerintem, vagy kérdezz rá, egy konkrétabb időpontban merre lesz, mert akkor lehet te is épp arra, és találkozhatnátok... ;-)
Sok sikert;-)
N
Szia, lenne kedved beszélgetni?
Rég óta tervezgetem hogy rádírok tehát... szia! :D
Én személyszerint annak örülnék a legjobban ha valami kis bókkal kezdenéd, szóval csak kreatívan, ha ismered a lányt lehet valami személyhez szólót. :)
"Ha ismerkedni akarsz vele, miért nem írod azt?"
Mert mondjuk magától értetődő, ha teszem azt egy e célra szolgáló oldalon történik a dolog :D
A bókolást pedig hagyjuk már, az olyan közhelyes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!