Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen lányra hogyan írjak rá és mit irjak neki?
Hát egy hónap után elég cink bármit is írni, mert mindenképp hülyén jössz ki belőle. :D
Esetleg nekiállhatsz jópofizni, hogy ráköszönsz, ha meg visszaköszön, akkor jaaaj, nem jelzett ez a hülye vacak program, hogy visszajelölt, és milyen cink ez így, ne haragudjon, hogy ilyen bunkó vagy, amiért ismeretlenül egy hónapig be sem mutatkoztál... :D Ebből meg már kiindul a beszélgetés.
(Nem szép dolog a kamu, de ha összejött, később még mindig megvallhatod, hogy féltél tőle. :D Én visszamenőleg ilyenért nem haragudnék.)
Pl. Szia, látom, hogy te is szereted a Hózentróger zenekart/Sárga Disznó Cukrászdát. Vagy: látom, hogy te is ismered a Motoros Mancit/Réveteg Rómeót, stb. Voltál a múltkori koncerten? Mit szoktál ott enni? Én a paprikás felvágottat kedvelem. Jó fej a gyerek, honnan ismered? Te is múlkori tüntetésen ismerkedtél meg vele?
Ilyesmikre gondoltam.
"ő mondta hogy jelöljem be, a lánynak is mondta hogy ő jelöljön be engem,"
Mégis miért?? Ha azt mondja, ugorj kútba, megteszed?
A legkülönfélébb hazugságokkal elő lehet állni, csak kreatívnak kell lenned.
De! Ha csak egyszerűen rákérdezel, hogy van-e kedve ismerkedni, azzal se rontottál el semmit. A legtöbben úgyis tudják már a sziánál, hogy ismerkednél.
30/F
Ez se felnőtt párkapcsolatok témába tartozik...
Hogyan írj rá? Billentyűzettel pl "szia hogy vagy?"
Ráírtál már azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!