Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek erős lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erős lenne egy ismeretlen lányra egyből ennyit költeni?

Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel, lesz egy randim egy lánnyal, akivel még nem beszéltem, és nem ismerjük egymást, de állítólag összeillünk. Elvinném valahova, ami úgy összesen egy 12.000 be fájna. Szerintetek sok ez egy első randira? Még esetleg talán találkozunk előtte egyszer kétszer. 16-19 évesek vagyunk
2014. júl. 12. 00:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem pofám nem lenne ahhoz, hogy első randin elfgadjam, hogy ennyit költsenek rám.
2014. júl. 12. 00:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen. Ez nagyon sok!
2014. júl. 12. 00:26
 3/12 anonim ***** válasza:
sztem nem kell ennyire "túlzásba" esni.. egy könnyed kis valahol parkban vagy folyóparton ilyenek is megteszik első randinak..Ha úgy alakul a dolog, hogy lesz másik is akkor lehet már komolyabb helyekre is menni, de szerintem így elsőnek nem kell ekkora felhajtás.
2014. júl. 12. 00:27
 4/12 anonim ***** válasza:

*egy könnyed ki séta

bocsi :)

2014. júl. 12. 00:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi kerül ennyibe?
 6/12 anonim ***** válasza:

nem normális, hiszen még azt sem tudod ő milyen.

ez még túl korai, nehogy csak a pénz miatt " essen beléd".

7/12 A kérdező kommentje:
igazából egy koncertről lenne szó, amit tudok hogy kedvel, és külföldi banda, most meg itt lesznek majd nemsoká, és gondoltam meghívom rá, szóval nem nyomnám ak épébe hogy ennyibe fájna
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól függ te mennyire vagy gazdag, és a csaj mennyire az. Nyilván ha 5ször ennyiért vesz magának cipő, mert megteheti, akkor el fogja fogadni mert természetes neki, de ha mondjuk fele ennyiért vesz akkor nem biztos hogy elfogadja így egyből (cipő csak egy példa akar lenni)
2014. júl. 12. 00:29
 9/12 anonim ***** válasza:

"akivel még nem beszéltem, és nem ismerjük egymást, de állítólag összeillünk. "

semmiféleképpen :DDD

2014. júl. 12. 00:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem túl szerencsés. Nem azért mert az a 12 000 forint annyira hatalmas összeg lenne amit nem lehet "rákölteni" valakire, hanem azért mert egy vad idegenről van szó akivel még beszélni sem beszéltél. Elhiszem hogy szereti ezt a bandát és pont jól jön ki hogy itt játszanak Magyarországon, de ebben az esetben mégsem jó ötlet. A lánynak ugyanolyan kellemetlen lehet, legalábbis nekem az lenne. Nagyon rosszul érezném magam a bőrömben ha egy ismeretlen pasi rögtön elsőre ilyen költségekbe verné magát. Hagyjátok szerintem a koncertet, üljetek be valahova egy kávéra, teára, fagyira, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást aztán ha tényleg összeilletek és jól alakul a kapcsolat akkor jöhetnek a nagyobb volumenű progik, amit majd a megbeszéltek hogy finanszíroztok.:)
2014. júl. 12. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!