Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit írjak egy lányra, tegnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak egy lányra, tegnap kezdtünk el beszélgetni facén?

Figyelt kérdés
Társkeresőn írta, hogy csak facén ismerkedik. Bejelöltem, visszajelölt. Kezdtem hogy jó végre egy lányt látni aki mosolyog... Mivel lehetne folytatni? Bármi ami jön?
2016. okt. 27. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Neten szerintem sokkal könnyebb mint élőben, csak nem szabad erőltetni mert akkor elszarod.

Egy időben annyira elegem volt, hogy annyira erőltettem az ismerkedést, hogy csaj visszaírt te először csinálsz ilyet. Hozzáteszem annyira nem is volt esetem, csak már kellett egy visszajelzés, meg egy randi a hétköznapjaimba annak idején. Több amúgy se lett volna, de még eddig se jutottunk emiatt.

Szóval csak lazán ez a legfontosabb, általános témákról, milyen napja volt, bár szeretik lerendezni annyival hogy jó...

Akkor várj amíg visszakérdez neked, és te próbálj részletesebben mesélni, és hátha ettől beindul a dolog :)

2016. okt. 27. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:

#1 Még kiegészítésként előző kommentemhez, ha ma semmi említésre méltó nem történt, elmesélhetsz akár egy hónappal ezelőtti esetet is, ha akkor valami vicces vagy érdekes történt veled, úgy beállítva hogy ez ma történt.

Teljesen jó beszélgető beindítós :)

2016. okt. 27. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem óvatosan ezzel a dologgal, ha egyszerre több a jobb alapon párhuzamosan sok sráccal is ezt játssza mint veled, hamar kikerülhetsz nála a pixisből. Aztán meg jön a csalódás, hogy jól el beszélgettünk, de megszakadt a kapcsolat. Szóval ne fűzz nagy reményeket ilyen netes társkeresős oldalakhoz, 1000-ből 1 nő, akivel nincs valami bibi ezeken az oldalakon. Különben meg, amelyik nő neten ismerkedik az nálam valahogy értelmét veszti, mert vagy élettelen vagy rohadt válogatós vagy harmadik eset, hogy a környéken már mindenki kiismerte és rossz híre van...ilyenek is vannak szép számmal.
2016. okt. 27. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Most komolyan azt akarod, hogy mi ismerkedjünk helyetted? Amúgy meg a lánynak írsz, nem a lányra.
2016. okt. 27. 11:48
 5/5 A kérdező kommentje:
En akarok ismerkedni, csak nem tudom hogyan kezdjem, nem csinaltam meg ilyet sose.
2016. okt. 27. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!