Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá Tinderen egy lányra?
Érdekelne lányok és fiúk véleménye, hogy egy fiú hogyan kezdthetne beszélgetést egy lánnyal a Tinderen akikkel egymásrataláltak.
Sok lány profiloldalán látom, hogy a "Szia, mizu?'', "Te miért vagy fent?", "Hol laksz, hol tanulsz?" és egyéb kérdésekbööl már nagyon elege van. Ez érthetöö is, viszont azt még nem tudom akkor mit várnak a lányok...
Lányok! Ti mit fogadnàtok szívesen?
Fiúk! Nektek mik a tapasztalataitok?
pl nézd meg a képeit, instagramját ha van, mondd el mit csinálsz, legyél már kreatív és alakítsd a beszélgetést.
F
Az, hogy nincs matchem Tinderen, igy azert nehéz.. :(
Társkeresőn szinten nem annyira jövök be gondolom en, a kepek miatt a csajoknak, érdekes módon itt nem nehéz ismerkednem.
Ki kell nézni egy tulajdonságot es azt megfelelően előadni.
Szia xxx!
Nem bírtam, ki hogy ne írjak rad, mert nem hagy nyugodni egy dolog. Nekem nagyon ugy tűnik te az a tipikus macskas no vagy, tudod akinek a cicaja, szándékosan lelöki a vázat, váratlan pillanatban osszekarmolja a csuklojat, es ugy hullatja a szőrét mintha egy Bernáthegyije lenne.
Igazam van? :)
Jo ez most béna lett, de valami ilyesmi. :)
Eleg hosszú lenne kielemezni ezt a levelet. Bar eleg gyagyinak tűnik, de ezzel eltudsz indítani egy beszélgetést, Erre azert fog válaszolni, mert nem érti, hogy miert gondod ezt róla, hogy o macskas lenne.. kíváncsiság.
Jezusom, utolso:-)))
Hat en lefordulnek a szekrol egy ilyen uzenettol...
Szerintem NE ilyet irjatok, fiuk.
Nekem működik a Szia. Ha erre visszaköszön, akkor lehet vele beszélgetni.
Ha nem köszön vissza se, akkor egy idő után írok neki valami direktebbet, de nem emlékszem, hogy valaha is elindult volna így már beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!