Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha elveszíted a lelki társadat, szerelmedet?
volt már, h. elengedtetek vkit, akit pedig szerettetek, de nem volt bennetek elég mersz, h. lépjetek, és vele legyetek?
volt, h. magatok számára is azt hazudtátok öncsaló módon, nem is baj, h. így történt, de közben sokat gondoltatok rá, és vágytok rá továbbra is?
Én is átéltem egy ilyen viharos kapcsolatot a párommal, o volt a mindenem, számomra ő jelentette a levegőt nekem, azt mondta hogy .....azt hitte ő erős nő, de csalódnia kellett, mert nagyon is gyenge.
Nagyon nagy úr a bizalom ( megbízni mindig, mindenben akit szeretünk) adtam volna neki egy utoso esélyt de halvány sugarat sem láttam hogy változni szeretet volna :( sajnos.
Meg mindig sokat gondolok ra, minden gondolatomban ott van nekem, állom stb....peddig már ketto éve történt. :( szomorú történet. :(
Most azon agyalsz hogy nem mered meglépni ezért elengeded.
Később azon fogsz hogy miért engedted el.
Bátorság kell, 1életed van.
Velem is előfordult hogy lelki társam el kellett engedni 5év után. Noha én döntöttem így, mocsok nehéz volt, de ez volt a helyes döntés. Néha az észre kell hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!