Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy szeretni valakit, ahogyan az első, igazi szerelmedet?
több mint tíz éve volt életem első nagy szerelme.
Azóta voltam már nagyon szerelmes, de azt, ami köztünk volt, iránta éreztem; azóta sem éreztem soha.
Viszont vele nem tudtam volna elképzelni az életem, azóta másik szerelemmel meg igen.
Szvsz nem kell, h ugyanolyan legyen, mert annak megvannak a saját életkorbeli sajátosságai, ami később már nem volna életképes.
Igen, lehet, még jobban is, meg minden.... A lehetőség meg van, még véletlenül se higgye azt senki, hogy nem lehet, és nyugtassa magát ezzel a tudattal. Ahogy...talán most te is teszed.
Az egy dolog, hogy volt az első szerelmed, de ne hidd, hogy emiatt nem szerethetnéd annyira a másodikat. Szimplán csak észre kellene venned, hogy akkor ő még sem a te tökéletes párod, bizony bizony. Ettől még nem kell azt képzelned, hogy az első volt az... Csak találnod kellene olyat, aki mellet azt érzed, hogy ő jobb, mint a korábbi. Áltatni ne áltasd magad - ebben benned van a hiba.
bocsánat, annyit még hozzáfűznék:
sztem nem jól fogalmaztam.
Nem az annyira a lényeg, hanem a "mód".
szóval én nem annyira nem szerettem őket.
annyira sztem szerettem. Csak épp már máshogy
Fura de szerintem lehet hogy a szakítás után félsz egy kicsit attól hogy megismétlődik, félsz hogy ha mégegyszer ennyire szeretnél valakit és megint lenne egy szakítás akkor az legbelül mélyén megint nagyon fájna. Lehet nem tudatosan, de szerintem ezért.
Nem mered átadni ennek az érzésnek (szerelem), mert ez kicsit azzal is jár hogy a boldogságod kiszolgáltatod a másiknak. Biznod kell a párodban, boldogságod szinte rábízod, és ő is rád bízza a sajátját. De mivel már megélted ennek a bizalomnak a veszélyét, hisz szakitottatok. Fájt. És ezt önvédelemből nem akarod mégegyszer átélni. De akkor nem tudsz önfeledten szerelmes lenni ha nem teszed ezt meg. Önmagad véded, eközben nem tudsz önfeledten szerelmes lenni.
Légy így szerelmes.
még annyit hozzá szeretnék tenni, h éveken át azt az érzést kerestem mkiben, sosem találtam. Biztos hozzá is mértem mkit.
Aztán amikor már nem a szerelmet kerestem, hanem valakit (magyarul nem a szerelemhez kerestem embert, hanem új emberhez szerelmet), akkor lettem újra olyan szerelmes, h hajjajj. de olyan arra az érzelmi hullámvasútra már nem biztos h felülnék, amit az első adott, bármilyen szép és jó is volt
mindig szép emlékeim között fogom őrizni.
lehet , sokkal jobban is.
még benned van az előző kapcsolatod, azért nemmegy (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!