Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félsz hogy elveszíted a párodat? Félsz ha esetleg a féltékenységed miatt elhagy? Mennyire vagytok féltékenyek?
Nem vagyok féltékeny, de mindig szinte azonnal megérzem ha van másik jelentkező az adott pasinál:D
A felém irányuló féltékenységet nem tűröm, és nem viselem, és nem engedem.
Én mivel szerelmes vagyok a barátomba,nagyon parázom h egyszer csak vége lesz!Nem is tudom h mit csinálnék,ha szakítana velem......:/Féltékenységhez meg annyit,h mindenkiben van egy bizonyos % h féltékeny!
23/N
Félek, hogy elveszítem, bár egyre kevésbé.
Eleinte féltékenykedtem, aztán egyszer azt mondta, hogy ha elhagy, emiatt fog, mert nagyon zavarja. Azóta nem mondom neki.
Ő is szokott féltékenykedni, de nem vészes. Az egyik exemre féltékeny, akivel jóban vagyok.
23N
egészséges szinten tartok attól,hogy elveszítem.de ha az bekövetkezne,biztosan nem a féltékenység miatt lenne.szinte semennyire nem vagyok féltékeny,mert nem ad indokot rá,és ez így tökéletes.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!