Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire féltékenyek a párok?
Ahogy olvasgatom itt az oldalt, meg ahogy tapasztalom a mindennapokban, ugy tűnik mintha mindenki állandóan féltékenykedne. Egy lány nem maradhat kettesben egy fiűval, mert uramisten mi lesz ha meglátja a barátja, h beszélgenek, vagy ugyanez forditva.
Miért van ez? Ennyire nem biznak egymásban a magyarok?
Kérlek ne általánosíts :)
Mondjuk én Szín tiszta német vagyok és teljes mértékkel megbízok a páromban aki viszont magyar és láss csodát,ő is bennem :)
Elnézést, nem akartam általánositani, természetesen akinek nem inge ne vegye magára :)
Egyébként furcsa, mert külföldi pároknál sokkal ritkább, vagy csak nekem nem tűnik ennyire általánosnak. Nekem is külföldi a párom, és egyáltalán nem féltékenykedik egyikőnk sem. Viszont az ismeretségi körömben a magyar pároknál gyakran hallom, h azt mondják egymásnak a párok, hogy nem mehetnek el pl. kettesben egy ellenkező nemű személlyel sehova, meg hasonlók.
ez nem magyarság problem.
ha valakit szeretsz félsz h elveszted! ennyi..
Az utolsónak teljesen igaza van.
Bár írom ezt úgy hogy velem is előfordul hogy elő jön a zöldszemű sárkány, főleg ha olyat álmodok az nagyon rossz, pedig tudom hogy szeret és imád és én is őt. Ez egy kapcsolat velejárója, persze vannak beteg emberek akik már nagyon féltékenyek az nem jó. De ez nem magyar dolog aki szokta nézni a hűtlen házastársak műsort az tudja nem csak a magyarok féltékenyek. Sőt külföldön sokszor mint halljuk a hírekben gyilkosságig is simán elfajul a dolog.. 24/L
Igen, azt tudom, h aki szeret vkit fél elvesziteni. De látok olyanokatm akik teljesen akadályozzák a másikat az állandó féltékenykedéssel, meg teljes és részletes beszámolót akarnak a másik minden percéről.
Tudom, h nem mindenki ilyen, de aki ilyen az ennyire nem bizik a párjában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!