Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan parok, ahol az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan parok, ahol az egyik fel nyitotta, a masik zarkozott?

Figyelt kérdés
Persze vannak. Arra vagyok kivancsi, hogy pl hogy megy a bulizas? A nyitott fel viszi magaval a zarkozott, otthanulos felet, vagy nelkule bulizik? A zarkozott fel felszabadultabb,.konnyebben baratkozik, vagy ugyanugy "maganyos farkas"? Es ilyesmik..

2013. jan. 5. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Honnan gondolod hogy a zárkózott fél nem megy el bulizni? Én magamat zárkózottnak tartom mégis többször járok el mint a "nyitott" barátnőm. :)
2013. jan. 5. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egy fura kérdés. Én alapjáraton nem tartom magamat zárkózottnak, viszont nem vagyok egy partiarc, meglehetősen képes vagyok halálra unni magamat egy bulin, míg a párom akár heti kétszer is elmenne simán. Hogy oldjuk meg? Ő megy, én nem. Nincs ebből probléma. Ha kedvem tartja, akkor megyek én is. Ha nem, akkor nem rontom a levegőt azzal, hogy ülök a sarokban némán.
2013. jan. 5. 00:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Az kimaradt, hogy a NAGYON zarkozottakra gondolok. Pl akiknek szinte nincs, vagy csak 1-2 baratjuk van, es szinte egyaltalan nem jarnak el bulizni, de a parjuk bulizos, sokbaratos fajta..

Koszonom az eddig valaszokat.

2013. jan. 5. 00:23
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es vagyok és pont ilyen. :)
2013. jan. 5. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!