Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom miért ilyen zárkózot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom miért ilyen zárkózott én mindent megteszek vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés

Fél hónapja vagyunk együtt egy fiúval úgy érzem már most hogy ő az akivel a legjobb mégis zárkozott felém, mikor össze jöttünk már akkor is olyan döntés képtelen volt hogy együt akar e velem lenni vagy sem, de mondta hogy együtt akar velem lenni csak kicsit fél a kapcsolatoktól majd megnyugtattam, hogy van ideje.

Azóta ez rendbe jött és fél hónapja együtt vagyunk. Még midnig elég zárkózott már fél éve ismertem és mindig nagy "buli állat" , vicces társaság kedvelő fiú de mikor ketten vaygunk fél kicsit eleinte a sex dologba félt belemenni én mondtam is neki, hogy ezzel várhatunk bőven még... inkább a nagy szeretet ami nekem kell, de nagyon visszahúzódó volt így nem is "álltak" rendesen a dolgok... attól félek nem vagyok neki elég jó de ő azt mondja, hogy tökéletes vagyok neki csak fél és ő se tudja mitől... Ilyen van, hogy valaki fél de nem tudja mitől?

Szerintem tudja csak nem akarja elmondani. Mit tegyek? ötletek?

2012. dec. 27. 01:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? Kezdjük itt.
2012. dec. 27. 01:25
 2/9 A kérdező kommentje:
én 17/L ő 18/F :) de bízok abban hogy változik majd a dolog csak semmi jele ennek...
2012. dec. 27. 01:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet ős sem tudja még hogyan tovább és kattog az agya egyfolytában.
2012. dec. 27. 01:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Hát remélem nem az a baj hogy nem akar velem lenni, de nem is úgy néz ki mert látszik rajta hogy nagyon szeret engem és mikor látja hogy kivagyok ezen az egészen mindent megtesz hogy ne érezzem azt hogy velem van a baj. Elvileg benne van csak ő se tudja mi :\
2012. dec. 27. 01:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy te vagy az első barátnője. Ha igen, ez mindent megmagyaráz. :)
2012. dec. 27. 01:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok az első "komoly" barátnője :) idáig futó kapcsolatai voltak, nekem már volt egy éves kapcsolatom fél éves is én szívesen várok türelmes vagyok csak tudni akarom ez változni fog e idővel? :)
2012. dec. 27. 02:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Esetleg óvatosan te is irányíthatnád a kapcsolatot, mint tapasztaltabb. Ha elég ügyes, azt fogja hinni, hogy ő irányít, amitől az önbizalma is meg fog nőni.
2012. dec. 27. 02:10
 8/9 anonim ***** válasza:
*ügyes vagy,
2012. dec. 27. 02:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. dec. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!