Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miért ilyen zárkózott én mindent megteszek vagy velem van a baj?
Fél hónapja vagyunk együtt egy fiúval úgy érzem már most hogy ő az akivel a legjobb mégis zárkozott felém, mikor össze jöttünk már akkor is olyan döntés képtelen volt hogy együt akar e velem lenni vagy sem, de mondta hogy együtt akar velem lenni csak kicsit fél a kapcsolatoktól majd megnyugtattam, hogy van ideje.
Azóta ez rendbe jött és fél hónapja együtt vagyunk. Még midnig elég zárkózott már fél éve ismertem és mindig nagy "buli állat" , vicces társaság kedvelő fiú de mikor ketten vaygunk fél kicsit eleinte a sex dologba félt belemenni én mondtam is neki, hogy ezzel várhatunk bőven még... inkább a nagy szeretet ami nekem kell, de nagyon visszahúzódó volt így nem is "álltak" rendesen a dolgok... attól félek nem vagyok neki elég jó de ő azt mondja, hogy tökéletes vagyok neki csak fél és ő se tudja mitől... Ilyen van, hogy valaki fél de nem tudja mitől?
Szerintem tudja csak nem akarja elmondani. Mit tegyek? ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!