Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/2 vagy 2 éve együtt járó fiatal párok miket szoktatok együtt csinálni?
Egy barátunk beszólt, hogy szerinte keveset megyünk ide-oda.
Hetente sajnos csak kétszer tudunk együtt alugni, a hét többi napján pedig este mindig igyekszünk találkozni. De diákok vagyunk, kevés a pénzünk így sokszor csak egy séta fér bele, vagy nézelődés egy plázában. Tavasszal, nyáron kirándulunk, koncertre megyünk..mi nem érezzek kevésnek a programokat. Van olyan egyáltalán, hogy egy héten valaki 3-szor képes beülni valahova enni vagy teázni?
Ti hogy vagytok vele, miket csináltok?
21/L 21/F
Az a lényeg, hogy együtt vagytok. Szerintem a heti 2 alkalom teljesen jó. És nem kell mindig olyan programot csinálni, ahol elmegy a pénz.
Ha nektek így jó, akkor többieket tojjátok le.
Ne egy barát véleményére alapozz.Ti jól megvagytok így az már elégnek kell, hogy legyen.Én megmondtam volna a barátnak, hogy és mi így érezzük jól magunkat, te vagy ebben a kapcsolatban vagy mi.. na ugye.
Mi a párommal együtt élünk, de nem kötelező olyan dolgokat tenni a más szerint jobb vagy jó lenne.Ti érzitek, nektek kell tudni, hogy kevés vagy sem.
Ha én ennyit látnám a páromat, mint ti egymást, örülnék annak, hogy végre kettesben lehetünk.
Nem kell mindig menni vakahova, amugy meg senkinek semmi koze hozza.
Mi heti par napot talalkozunk, 2-3 egyutt alvas.
Heti egyszer ulunk be valahova. Legtobbszor otthon vagyunk, tv-zunk, fozunk, beszelgetunk, pihenunk.
Sziasztok!
Mi a párommal másfél éve vagyunk együtt és 15 évesek vagyunk, lehet lenéztek de engem nem érdekel mi szeretjük egymást. Szóval ugyebár nincs önálló keresetünk, és a szüleink nem gazdagok.
Hamburgerezni, pizzázni szoktunk eljárni havonta kétszer kb. Szórakozni mi is koncertekre, kocsmákba megyünk a baráti társasággal.
De a legtöbb időt itthon töltjük egymással:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!