Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki szép, aranyos, kedves, de buta?
"Magyar pasik ideálja,az egyszer biztos. Legalábbis azoknak-elég sokan vannak így mondjuk- ,akik igénylik,hogy a barátnőjük elájuljon tőlük. Így leplezve a kisebbségi komplexusukat."
Erre a rasszista és túláltalánosító válaszra visszakérdenék, tisztelettel:
melyik "magyarra" gondoltál? Germánra?? Romára? Zsidóra? Kunra? Avagy ezek keverékére? Ugyanis ők is magyar államPOLGÁRok.
De kulturális eredetük, viselkedésük, értékrendszerük, megnyilvánulásuk jelentősen eltér a magyarétól. Hacsak nem jelentős részben vannak többek között nekik magyar őseik is, akkor esetleg valamilyen szinten magyarok lélekben, megnyilvánulásban, viselkedésben, értékrendszerben.
De akkor légyszíves egyértelműsítsd, kikre gondoltál, és ne keverd a magyart a nem magyarral (vagy a legfeljebb kis hányadban magyar lelkületűvel), annak ellenére, hogy mindnek magyar az anyanyelve...
És mellőzd a rasszizmust, légyszíves.
Én viszont objektíve tényekről írtam csupán, minősítés nélkül.
(De ha történetesen minősítést eszközöltem volna, akkor alappal tettem volna - veled ellentétben, hölgyem.)
# 23
Nem csak MO-n élnek magyarok, Trianon szivi. Rengeteg magyar nem lehet magyar állampolgár, mint ahogy én sem. Szerintem ő speciel a nagyképű budapesti srácokra gondolt...
Meg mi az hogy rasszista komment. :D Szerinted gyűlöli a saját fajtáját?
"Meg mi az hogy rasszista komment. :D Szerinted gyűlöli a saját fajtáját?"
Sajnos Magyarországon tendenciózusan utálja a legtöbb germán a magyar lelkületű és képességű embereket - alap nélkül utálják, viszont titkolt irigységből, pökhendi módon.
Hiába magyar azoknak a "hülyemagyarozó" germánoknak az anyanyelve.
(Tisztelet a kivételnek, aki nem utálkozik logikai alap nélkül.)
Tehát szó nincs arról, hogy a saját fajtáját "hülyemagyarozza".
A germánok jó része, akiknek magyar az állampolgársága, csak akkor vallja magát magyarnak, ha az az érdeke. De sokuknak közel se magyar a lelkülete, értékrendszere, hozzáállása az élethez.
Tehát reális kettéválasztani a dolgot: vannak alapvetően magyar lelkű emberek, és vannak alapvetően más fajta lelkületűek. Annak ellenére, hogy magyar állampolgárságúak mindkét csoportból léteznek.
Tehát kéretik nem összekeverni a két fogalmat egymással:
1.magyar állampolgár
2.magyar (lelkületű)
A kettő között lehet átfedés, de csak az esetek egy bizonyos hányadában.
Egyébként meg már vártam szinte, mikor köt bele valaki abba, hogy
nyilván nem csak Magyaro-on élnek magyarok, csupáncsak nem hangsúlyoztam ki ezt a tényt...
A hozzászólásomban nem tagadtam, hogy léteznek határon kívüli magyarok (magyar lelkületűek) is, tehát szánalmas, üres kötözködés csupán ez a megjegyzésed a hozzászólásomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!