Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki szép, aranyos, kedves, de buta?

Figyelt kérdés
Egy ideje beszélgetek egy lánnyal, akinek tényleg arany szíve van, nagyon szép lány, de buta. A butát úgy értem, hogy bizonyos alapműveltségekkel nincs tisztában, és szófo**sása van. Be nem áll a szája. Én se mondom magamat okos srácnak, de azért bizonyos dolgokkal tisztában vagyok, amikkel kéne egy átlagos embernek. Egyik barátom azt mondta az ilyen fajta lányok a legjobbak, mert ők azt a típust képviselik, akik felnéznek a barátjukra, tisztelik és lehet őket tanítani. Nem tudom mi igaz ebből, mert ilyen kaliberű barátnőm még nem volt. Ti mit gondoltok?

2017. márc. 26. 20:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ez a butaság mégis miben nyilvánul meg? Tudnál mondani konkrét példákat? Csak mert saját magamból kiindulva én sem vagyok valami hű de okos. A memóriám elég rossz, így néha alap dolgokat is elfelejtek, amiket alapsuliban tanultunk még anno. Viszont az életben nagyon jónak tartom magam, kedves és aranyos vagyok, jó barát... Eddig akikkel jártam + a jelenlegi párom is elég nagy zseninek számít, az exem meg totál az volt. Nem is az miatt mentünk szét mert nem tudtam mértékegységet átalakítani, viszont nekem nagyon kellemetlen volt hogy ő egy zseni, én pedig átlagos vagyok. A mostani barátommal más a helyzet, számomra ő az igazi, meg vele még nem is volt olyan téma amiben buta lettem volna. Ő a másik felem, mi nagyon jól működünk. Ezért lennék kíváncsi hogy mégis miben nyilvánul meg a barátnőd butasága.
2017. márc. 26. 22:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem egy csaj ismerősöm van akiknek nagy az arcuk és annàl inkàbb beképzeltek meg többet gondolnak magukrol!Az az igazsság hogy nem mindegyik formálható alakitható !Vagy elfogadod olyannak amilyen de buta marad vagy lelépsz és keresel egy értelmesebbet!
2017. márc. 27. 01:41
 23/26 anonim ***** válasza:

"Magyar pasik ideálja,az egyszer biztos. Legalábbis azoknak-elég sokan vannak így mondjuk- ,akik igénylik,hogy a barátnőjük elájuljon tőlük. Így leplezve a kisebbségi komplexusukat."

Erre a rasszista és túláltalánosító válaszra visszakérdenék, tisztelettel:

melyik "magyarra" gondoltál? Germánra?? Romára? Zsidóra? Kunra? Avagy ezek keverékére? Ugyanis ők is magyar államPOLGÁRok.

De kulturális eredetük, viselkedésük, értékrendszerük, megnyilvánulásuk jelentősen eltér a magyarétól. Hacsak nem jelentős részben vannak többek között nekik magyar őseik is, akkor esetleg valamilyen szinten magyarok lélekben, megnyilvánulásban, viselkedésben, értékrendszerben.

De akkor légyszíves egyértelműsítsd, kikre gondoltál, és ne keverd a magyart a nem magyarral (vagy a legfeljebb kis hányadban magyar lelkületűvel), annak ellenére, hogy mindnek magyar az anyanyelve...

És mellőzd a rasszizmust, légyszíves.

Én viszont objektíve tényekről írtam csupán, minősítés nélkül.

(De ha történetesen minősítést eszközöltem volna, akkor alappal tettem volna - veled ellentétben, hölgyem.)

2017. márc. 27. 11:24
 24/26 anonim ***** válasza:
64%

# 23

Nem csak MO-n élnek magyarok, Trianon szivi. Rengeteg magyar nem lehet magyar állampolgár, mint ahogy én sem. Szerintem ő speciel a nagyképű budapesti srácokra gondolt...

Meg mi az hogy rasszista komment. :D Szerinted gyűlöli a saját fajtáját?

2017. márc. 27. 12:58
 25/26 anonim ***** válasza:
társat vagy háziállatot akarsz? ez itt a kérdés
2017. márc. 27. 16:09
 26/26 anonim ***** válasza:

"Meg mi az hogy rasszista komment. :D Szerinted gyűlöli a saját fajtáját?"

Sajnos Magyarországon tendenciózusan utálja a legtöbb germán a magyar lelkületű és képességű embereket - alap nélkül utálják, viszont titkolt irigységből, pökhendi módon.

Hiába magyar azoknak a "hülyemagyarozó" germánoknak az anyanyelve.

(Tisztelet a kivételnek, aki nem utálkozik logikai alap nélkül.)

Tehát szó nincs arról, hogy a saját fajtáját "hülyemagyarozza".

A germánok jó része, akiknek magyar az állampolgársága, csak akkor vallja magát magyarnak, ha az az érdeke. De sokuknak közel se magyar a lelkülete, értékrendszere, hozzáállása az élethez.

Tehát reális kettéválasztani a dolgot: vannak alapvetően magyar lelkű emberek, és vannak alapvetően más fajta lelkületűek. Annak ellenére, hogy magyar állampolgárságúak mindkét csoportból léteznek.

Tehát kéretik nem összekeverni a két fogalmat egymással:

1.magyar állampolgár

2.magyar (lelkületű)

A kettő között lehet átfedés, de csak az esetek egy bizonyos hányadában.

Egyébként meg már vártam szinte, mikor köt bele valaki abba, hogy

nyilván nem csak Magyaro-on élnek magyarok, csupáncsak nem hangsúlyoztam ki ezt a tényt...

A hozzászólásomban nem tagadtam, hogy léteznek határon kívüli magyarok (magyar lelkületűek) is, tehát szánalmas, üres kötözködés csupán ez a megjegyzésed a hozzászólásomra.

2017. márc. 30. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!