Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is nagyon buta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon buta voltam, hogy azt hittem léteznek igazán aranyos, kedves, gyengéd, jószívű, szeretnivaló lányok, amikor nincsenek is?

Figyelt kérdés

Igazából a lányok sokkal keményebbek még tőlem is lelkileg, rájöttem, hogy sokkal érzelmesebb vagyok fiú létemre és ezért is álmodoztam folyton egy pici, törékeny, védtelen, szeretnivaló, kedves, gyengéd lányról. De ideje felébredni, a valóságban a mai lányok sokkal agressszívebbek ,érzéketlenebbek, aljasabbak, önzőbbek, mint valaha is gondoltam volna. Jó nagy marha voltam, de jobb később, mitn soha ráébredni az igazságra. Ja és nem sértegetni akartam a lányokat, csak megmutatni,hogy tévedtem és hülye voltam. Egyébként mióta ezeket tudom én sem vagyok már annyira jó fiú, mert úgysem érdemlik meg és nem is szeretik a jó fiúkat.

Én most ott tartok, hogy csak a szex miatt próbálkozom lányoknál, mert arra sajnos szükségem van, de már ne hiszek a romantikus, szerelmes marhaságokban. Biztos bejön a jóképű szuper pasiknak, de őket is csak kihasználják meg megcsalják a lányok többnyire, ahogy haverommal is tették például. Szóval nem is irigylem tőlük sem a lányokat. :)

2012. szept. 20. 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
aha aha aha
2012. szept. 20. 17:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
bizonyára vannak olyanok is, csak mi nem azokat fogjuk ki..:/
2012. szept. 20. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
újabb versenyző a siránkozóknál
2012. szept. 20. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
akkor legyél bu-zi
2012. szept. 20. 17:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Pedig van.A barátnőm ilyen.Sőt alacsony is (162cm)

Én kerestem,és találtam is

ennyi

2012. szept. 20. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igazad van
2012. szept. 20. 17:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Azért van igazság benne, de ezen mindenki átesik.

Én is átestem aztán idegből lekúrtam vagy 50 nőt.

Aztán egyszer lett.egy barátnőm, aki normális.

2012. szept. 20. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon általánosítasz. Én egy olyan lány vagyok, aki kedves, gyengéd és törékeny. Nem vagyok agresszív, lelkileg megviselne engem, ha megcsalnának. Nem csalnék meg senkit, nem tartom elfogadhatónak.Egyáltalán nem jönnek be a rossz fiúk, nekem udvarias, rendes, jó humorú fiú kell, aki nem a szexre helyezi a fő hangsúlyt. Nem tudom te milyen lányokkal ismerkedtél, de rossz helyen keresel.
2012. szept. 20. 18:12
 9/12 anonim ***** válasza:

dehát vannak ilyen lányok. :/ ma csalódtam a sokadik srácban,mert kiderült hogy ugyanolyan barom mint a többi,egy idióta nagyképũ nõcsábász aki kartonszámra vedel meg cigizik,csak a normális látszatot keltette eddig. Figyelj,szerintem ne dobd el ilyen miatt az eddigi értékrended/nézeted/ahogy nevezed. ha te nem vagy ilyen alapból,így sosem leszel boldog mert ez nem te vagy a szíved mélyén. Tudom,tudom,sok az idióta mindkét nembõl,de legalább próbálj te különbözni. Nem tudok élõ példával szolgálni,mert engem se vesznek komolyan meg még csak emberszámba se,mert hú,te túl rendes vagy,mi értelme ennek így ,stbstb.. De azt tudom,hogy ha lányban nem is,de fiúban az ilyenért van,aki mindent megtenne. A te döntésed,de csak azt tudom mondani,hogy ne állj be a sorba,ha már eddig nem tetted.

16/L

2012. szept. 20. 18:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Vannak, csak az ilyen szexuálisan aberált, "csaklyuknaknézemazösszesnőt" típusú balf@szokból már elegük van, és emiatt olyan páncélt növesztettek amit néha lehetetlen még megkarcolni is, nem az hogy átütni.
2012. szept. 20. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!