Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek igaz nem kellenek a félénk, visszahúzód, csendes, gátlásos, érzelmes fiúk, akiket aranyosnak neveztek?
Szia!
Minden lány más. Egy visszahúzódó lány valószínűleg nem várja el, hogy a párja a társaság középpontja legyen, de azért merjen megszólalni.
Viszont a saját példám azt igazolja, hogy nem kellenek. Én eléggé nagypofájú típus vagyok. Értelmes vagyok, nem erről van szó, csak én szeretem a humort, szeretek beszélgetni, nem vagyok romantikus, nem vagyok nyálas, gátlásos sem, félénk és visszahúzódó pedig aztán főleg nem. Én nem tudnék mit kezdeni egy ilyen férfivel. Mondok egy poént és nem röhög rajta, a végén még azt hiszem nem volt vicces :)) A párom egyébként nem az a tipikus hangos megmondóember, de sosem volt félénk.
Keress visszahúzódó nőt és merj megszólalni, akkor minden problémád megoldódik.
Én pl egy kissé visszahúzódó lány vagyok (amin próbálok változtatni), de nekem nem jönnek be a gátlásos fiúk. Egy férfi legyen férfi! Tudjon megvédeni, ha kell, lehessen vele bármiről beszélgetni, vagy viccelődni.
Amúgy is azt mondják, két dudás nem fér meg egy csárdában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!