Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon buta voltam, hogy azt hittem léteznek igazán aranyos, kedves, gyengéd, jószívű, szeretnivaló lányok, amikor nincsenek is?
Igazából a lányok sokkal keményebbek még tőlem is lelkileg, rájöttem, hogy sokkal érzelmesebb vagyok fiú létemre és ezért is álmodoztam folyton egy pici, törékeny, védtelen, szeretnivaló, kedves, gyengéd lányról. De ideje felébredni, a valóságban a mai lányok sokkal agressszívebbek ,érzéketlenebbek, aljasabbak, önzőbbek, mint valaha is gondoltam volna. Jó nagy marha voltam, de jobb később, mitn soha ráébredni az igazságra. Ja és nem sértegetni akartam a lányokat, csak megmutatni,hogy tévedtem és hülye voltam. Egyébként mióta ezeket tudom én sem vagyok már annyira jó fiú, mert úgysem érdemlik meg és nem is szeretik a jó fiúkat.
Én most ott tartok, hogy csak a szex miatt próbálkozom lányoknál, mert arra sajnos szükségem van, de már ne hiszek a romantikus, szerelmes marhaságokban. Biztos bejön a jóképű szuper pasiknak, de őket is csak kihasználják meg megcsalják a lányok többnyire, ahogy haverommal is tették például. Szóval nem is irigylem tőlük sem a lányokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!