Van itt aranyos, szép, nem túl vastag, nem túl vékony, nem túl buta, jó humorérzékű lány aki esetleg unatkozik? Akkor az rám írhat.
Figyelt kérdés
Remélem nem hagytam ki semmit :)
24/F
2015. febr. 5. 10:34
1/7 anonim válasza:
Az ilyeneknek már van barátja.
Rám jellemzők ezek, csak sajnos "túl vastag" vagyok és mindig keresztül néznek rajtam a srácok, hiába vagyok kedves :(
20/L
2/7 anonim válasza:
Igaza van az elsonek h az olyanoknak mar van baratja:) en mindegyikre megfelelek
18/L
3/7 anonim válasza:
Szerintem rám igazak a jelzők :)
Írj:D 19/l
4/7 anonim válasza:
ez baromság, hogy az már mind foglalt....akkor, hogyhogy magyarországon ennyi szingli van ha minden valahogy is jól kinéző lány foglalt. én is ilyen vagyok mégsem vagyok foglalt,mert romantikus lélek vagyok és a kisugárzás a legfontosabb és nem elég hogy jól nézzen ki az illető ezért nem is kelti fel minden jól kinéző fiú az érdeklődésem. dehát kinek mi...viszont én már 27 éves vagyok ugyhogy a felkérést passzolnám.
5/7 A kérdező kommentje:
Zsuzsimuzsi, nállad pedig az a feltétel hogy a pasinak idősebbnek kell lennie nállad? :)
2015. febr. 5. 19:34
6/7 anonim válasza:
nem szeretek fiatalabbal leállni...az a néhány év ennyi idősen számít gondolkodásban. legalábbis nekem ez a tapasztalatom.bocsi
7/7 anonim válasza:
Van. De bocsi 14/L úgyhogy öreg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!