Ismer valaki olyan lányt, aki vékony, aranyos, szép szemei vannak és kedves arca, egy kicsit esetleg őrült, de okos is? És nincs még barátja?
Figyelt kérdés
:D2015. jan. 5. 18:32
2/15 anonim válasza:
és te egy szépen kidolgoztt testű, aranyos, helyes, kedves arcú, kicsit őrült,de okos fiú vagy? hogy ilyen elvárásaid vannak? :D
4/15 anonim válasza:
Hát ilyet pont nem, de hasonlót igen.
5/15 A kérdező kommentje:
Majdnem :) én nem kértem kidolgozott testet :D
De vékony vagyok(ez volt a feltétel, én sem izmos lányt akarok:D), aranyos, kedves, nekem is szép szemeim vannak, kicsit őrült és lökött vagyok + okos :D és nincs barátnőm. Nem értem miért olyan sok ez az elvárás, ha én is ilyen vagyok :) és helyes is :D
2015. jan. 5. 18:37
6/15 A kérdező kommentje:
amúgy sportos és szálkás testem van. de ilyen feltétel nem volt
2015. jan. 5. 18:37
7/15 A kérdező kommentje:
gaboo5: miben más? vagyis mi nem stimmel? :)
2015. jan. 5. 18:38
8/15 anonim válasza:
jó,én csak árdeklődtem, mert itt általában nem a jó pasik keresgélnek barátnőt.. :) de ha te mondod,elhiszem hogy a leírtaknak megfelelsz :D de küldhetsz is egy képet,hogy bebizonyítsd :D tudod,hiszem ha látom
10/15 anonim válasza:
Hát annyira nem okos, de a többi nagyjából stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!