Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki szép, aranyos, kedves, de buta?
Szerintem meg sokat ér hogy jószívű. Annya rosszindulatú, szemét ember van.
Persze ha nem bírod elviselni a butaságait, akkor az más.
Szerintem próbáld meg, aztán max szétmentek. A jóság manapság tényleg nagyon ritka sajnos, ez mindenképpen érték.
Nem tudom én összejönnék e vele... Szerintem tesztelgetném kicsit (elmennék vele mindenféle helyre és megnézném, hogy viselkedik, hogy reagál a dolgokra), aztán meglátnám mennyire vészes a butasága, el bírom e viselni egy kapcsolatban.
Volt már belém megmagyarázhatatlanul mélyen szerelmes egy szerintem 10/10-es lány, de annyira buta volt szegény...
Nem csak, hogy komolyabb témákról nem tudtam vele beszélgetni, de egy összetett mondatra is vagy háromszor rákérdezett, aztán félreértette, meg félremagyarázta magának, utána meg engem okolt, amiért félreértette, meg bemagyarázta magának, hogy én hogy értettem, és nem lehetett neki megmagyarázni, hogy máshogy gondoltam...
Szóval nem. Inkább legyen kevésbé szép, mint buta. Nem hogy ez életem, de egy értelmes beszélgetést se tudok elképzelni egy ilyen nővel.
Viszont nagyon sajnálom őt, mert naív és kedves lány, és mindenre hajlandó lett volna értem - őszintén szólva, én érzem rosszul magam miatta, hogy nem volt ő nekem elég. Nem szexeltünk sosem, mert úgy éreztem azzal csak kihasználnám a jóhiszeműségét és naivságát, igazán együtt sem voltunk, csak találkozgattunk... éveken keresztül...
Nem mindegy, hogy a lány "buta, mint a föld" vagy olyan kis szerethetően butácska. Előbbi lehet kizáró ok, utóbbi viszont vonzó és szexi tud lenni. A szófosás sem feltétlenül rossz, mert az egy képesség a beszélgetés kínos hallgatások nélküli vitelére. Az arany szív pedig mindent visz, legalábbis nálam. Plusz adott egy szép külső, ami szintén nem mellékes.
A válaszom a kérdésre tehát igenlő:) Annak a barátodnak meg igaza van, jól látja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!