Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelem nélkül együtt leélni egy életet?
Soha életemben nem voltam szerelmes, se a mostani páromba, se a korábbiakba. Igazából azt se tudom az milyen érzés lehet. Ennek ellenére a barátommal szuper a kapcsolatunk már közel 5 éve. Minden klappol közöttünk, hasonló érdeklődés körünk van és a jövőt is hasonlóan tervezzük. Egymással. Már felmerült az esküvő is, 1-2 éven belül szeretnénk egybekelni. Nincs az az őrült szenvedély közöttünk, de tökéletesen megértjük egymást, boldogok vagyunk, és még a szex is működik, akkor ez így elég? Én úgy gondolom nekem igen, csak nem tudom hosszú távon neki is elég lesz-e, mert szerintem ő szerelmes belém. Lehet boldogan élni életünk végéig szerelem nélkül?
29/N
A válaszolók nagy része félre érti a helyzetet....
Itt nem az van,hogy hiányzik a rózsaszin ködös szerelem.Itt a szerelem teljesen hiányzik!!!!!!
Baráti/testvéri szeretet van,nem szerelem.
Tehát értelmezzétek a kérdést jól,szóval aki azt mondja,hogy ez igy teljesen normális és igy leélné az életét hát......
Nekem van feleségem,nincs óriási mindent felborító szerelem köztünk mint 7 évvel ezelőtt mikor összejöttünk.
De szerelem van köztünk.Nem baráti vagy testvéri szeretet hanem szerelem.
Nagyon nem mindegy!
Lehet lepontozni!!:)
Van igazság abban amit mondasz utolsó, de abban tévedsz, hogy nem értettem a kérdést. Szerintem más sem hagyta figyelmen kívül azt, hogy a kérdező nem szerelmes (nem is volt). Arról van csak szó, hogy nem vagyunk egyformák. Láthatod, van akinek elég a szeretet, valakinek szerelem is kell. Nem mondom, hogy nem jó dolog a szerelem, de alapozni én nem alapoznék rá.
30/f
Utolsó#
De szinte mindenki félre értelmezte a szituációt :)
Olvasd őket el mégegyszer.Mindegyikben az van,hogy ha nincs az az óriási szerelem az nem nagy baj stb.
De itt egyáltalán nincs és nem is volt szerelem.
A szerelemre nem alapoznál ,rendben én ezt megértem és eldofogadom.
De a baráti/testvéri szeretetre alapoznál egy egész életet?
Ezek is elmúlhatnak mint a szerelem bármikor.
Gondolom neked is vannak olyan volt barátaid akiket anno nagyon szerettél és akivel sok időt töltöttél és akikkel már szinte nem is tartod a kapcsolatot.Nekem is vannak és szinte minden embernek.
A testvéri szeretet sem más.Gondolom te is ismersz olyan testvérpárt akik rühellik egymást,pedig anno szerették.
Szóvak ok,hogy a szerelemre nem alapoznál de én a többire sem alapoznék.
És igen,igazad van nem vagyunk egyformák.
Én nem tudnék gyereket vállalni és egy életet leélni egy olyan emberrel akit csak úgy szeretek mint a kérdező a párját.De ez én vagyok!!!
Ő lehet nagyon boldog lesz így.És az is lehet,hogymajd idővel rájön,hogy ez igy kevés.
Akárhogyis lesz,én a kérdezőnek sok sikert és boldogságot kivánok.
Ne értsd félre nem vitatkozni akarok veled,csak reagáltam a te hozzászólasodra :)
13-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!