Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te együtt lennél így valakivel?
ellentmondás ALERT:
"szerelmes beléd, te nem, de nagyon nagyon szereted őt"
"Ha az illető szerelmes beléd, te nem, de nagyon nagyon szereted őt és szeretnéd boldoggá tenni."
Most szereted vagy nem? Döntsd már el.
A szerelem egy olyan folyamat ami múlik idővel.
A szeretet viszont ha fenttartják egy feltétel nélküli állapotban (persze mindkét fél) élete végéig kitarthat.
Nem baj ha nem vagy szerelmes, a szerelem tényleg olyan hatással van az agyra mint a drogok, így legalább reális keretek közt tudsz gondolkodni. Keress utána,hogy mi a különbség a szerelem és szeretet között, aztán gondolkozz el picit,hogy vele szeretnél e lenni tényleg vagy sem. Ne az alapján ítéld meg a helyzeted, hogy mások mit mondanak most itt. Később úgyis átalakul minden kapcsolatban a szerelem szeretetté.
Én sokszor voltam már szerelmes,de a feleségembe sosem voltam.
Vele inkább egy olyan erős és mély szeretet alakult ki köztünk ami számomra is hihetetlen.Vele fogom leélni az életem,imádom ,szeretem.
De sosem volt ez a rózsaszín ködös szerelem...szóval...te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!