Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Együtt lehet élni valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lehet élni valakivel hosszabb ideig szerelem nélkül?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves kapcsolatom, eljegyzés volt, de esküvőt nem akarok....ő igen. Van egy közös gyerekünk, 3 éves fiú. Eddig szép és jó, de én már nem szeretem. Sem szerelemmel, sem szeretettel. Csak amolyan megszokás, hogy velem van. Nincs különösebb gond köztünk, de én mégis minden semmiségen kiakadok. Ha elmegy a haverokkal sörözni, azért, ha a sógorával van, azért, ha nem rakja rendbe az udvart, azért, stb.... Fel van osztva a házimunka, övé a kert ( fűnyírás van csak ), enyém a ház belül. A gyereknevelésben kivesszük mindketten a részünk. Idilli lenne, de részemről mégsem az. És nem tudom, miért. Nincs különösebb oka. Állandóan lehangolt vagyok vagy vigyorgok, semmiségen kiakadok vagy nem érdekel semmi. Magam sem tudom, mi van.

Nem akarom elhagyni, sem elküldeni, a fiunk sem ezt érdemli.

Mindenképp vele akarok lenni, hisz nem érdemli meg, hogy miattam szétmenjünk. Persze, nem tökéletes ő sem, de nem érdemelné.

Szerintetek működhet így? Próbálom visszafogni magam, normálisan élni, de kicsit kilátástalannak érzem a helyzetet.

30/N

2016. szept. 1. 21:34
 1/4 Szergej55 ***** válasza:
100%
A gyereknek nem azzal teszel jót, ha kényszerből együtt maradsz valakivel, akivel neked nem jó, ezt nem árt megérteni.
2016. szept. 1. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb át kellene gondolnod hogy mik a problémáid és azokat meg is kellene beszélni a pároddal. Ha csak te vagy mostanában ingerült akkor először magadban is rendet kellene rakni. Minden kapcsolatban vannak mélypontok de sztem ezeket túl lehet élni...nem rögtön a szakításra kell gondolni hanem a megoldásra. Nekem a 7. évben még a válás is megfordult a fejemben... úgy éreztem elhidegültem mindenhogy....de átbeszéltük megoldottuk a problémákat és azóta már eltelt 4 év...és nagyon jól megvagyunk.
2016. szept. 1. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

menjetek külön.

neked szerintem az hiányzik, hogy átélj egy igazi nagy szerelmet, kapj új erőt, lendületet.

valszeg azért vagy frusztrált, kimerült és zsémbes, mert boldogtalan vagy, és muszájból vagy vele.

mentálisan ez rohadtul kimerítő lehet.

2016. szept. 1. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, söt biztos elhanyagoltátok a kapcsolatotokat és a szürke hétköznapok ennyi idön bedaraltak titeket.

Kevesebb közös program, beszelgetesek, szex stb ezek egy idő után eltávolodáshoz vezetnek szép lassan úgy hogy észre sem veszi az ember csak amikor már megvan a baj.

Szerintem beszelj vele, mondd el neki úgy érzed valami elmúlt és több pluszt kellene adnotok a kapcsolatotokhoz. Elmehetnétek kettesbe újra randizni akár egy moziba, következő hetvegen egy vacsira és több időt szentelnetek egymasra és újra megismerkednétek.

2016. szept. 2. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!