Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járnátok szerelem és "szikra"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok szerelem és "szikra" nélkül valakivel?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki rendes velem és nagyon sok mindent megtudok vele beszélni, többször utalt rá hogy ő komoly kapcsolatra vágyik, velem. Viszont én semmi ilyet nem érzek, nem vonz a külseje,a stílusa, a felfogása. Semmi közös nincs bennünk. A belsője viszont értékes, meghallgat, tanácsot ad, bókol, kedveskedik, de mértékkel, nem nyomulósan. Találkoztunk is, és akkor is csak beszélgetés volt, nem mászott rám. Nekem 1 éve nem volt kapcsolatom, már szeretnék nagyon egy fiút, de nem merek belemenni ebbe a dologba úgy hogy nem szimpi külsőre...Szerintetek?
2016. aug. 1. 20:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Semmikép.
2016. aug. 1. 20:09
 2/15 anonim ***** válasza:

Semmi közös nincs bennünk.

hogy akarsz így felelősségtelejesen kialakított, tartós, értékes párkapcsolatot?!

ne játssz a sráccal! ő rendes veled és szeret, neked meg legyezgeti a hiúságodat, h. bókol, kényelmes, hogy meghallgat vki, és mivel viszket ott lent, és már jó ideje szingli vagy, "jó lesz a szamár is" alapon beleugranál, amíg nem jön jobb.

maradj egyedül, vagy keress vkit, akit tényleg szeretsz és vannak közös pontok.

ez így a srácra nézve megalázó lenne, és végül is önmagadra nézvést is.

2016. aug. 1. 20:10
 3/15 A kérdező kommentje:
én is igy gondolom, ezért nem jöttem vele össze :)
2016. aug. 1. 20:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. aug. 1. 20:15
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerelem nélkül már nem, "szikrában" nem hiszek.
2016. aug. 1. 20:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. aug. 1. 20:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. aug. 1. 20:44
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
Én igen. Bár ez én vagyok. A szerelem csak fájdalmat hoz. Ezért, soha nem voltak ilyen érzések.
2016. aug. 1. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Kit akarsz becsapni?

Ezzel nem csak őt köpnéd szembe, hanem saját magadat is...

2016. aug. 1. 20:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. aug. 1. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!