Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok szerelem és "szikra" nélkül valakivel?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki rendes velem és nagyon sok mindent megtudok vele beszélni, többször utalt rá hogy ő komoly kapcsolatra vágyik, velem. Viszont én semmi ilyet nem érzek, nem vonz a külseje,a stílusa, a felfogása. Semmi közös nincs bennünk. A belsője viszont értékes, meghallgat, tanácsot ad, bókol, kedveskedik, de mértékkel, nem nyomulósan. Találkoztunk is, és akkor is csak beszélgetés volt, nem mászott rám. Nekem 1 éve nem volt kapcsolatom, már szeretnék nagyon egy fiút, de nem merek belemenni ebbe a dologba úgy hogy nem szimpi külsőre...Szerintetek?2016. aug. 1. 20:07
11/15 anonim válasza:
Nincs értelme, mert Te semmit nem adsz neki, miközben igen. A kedveskedés, a tanács, a bók, stb., amiket felsoroltál. Hosszú távon ez kiderülne, és akkor neki nem lesz 1 évig kapcsolata.
12/15 A kérdező kommentje:
utolsó: miért ne lenne 1 évig kapcsolata?
2016. aug. 4. 11:08
13/15 anonim válasza:
Hagyjd békén a sárcot, csak rabolni fogod az idejét és mellette fogod majd megtalálni azt, aki igazán érdekel, és akkor dobod az értékest az értéktelenért, áltaában így megy ez. Ez a srác jó lenne neked ugródeszkának, megérdemli, hogy lelkileg tönkretegyed?? Pár hónapot vagy 1-2 évet lehúzol mellette, aztán dobod, ő csak arra lenne jó, hogy kitöltse az unalmas, magányos idődet. Legtöbb kapcsolat meg is bukott, ahol kölcsönös szimpátia nem jött létre a külsők alapján. Ne adj neki jeleket se. Nem elég a szép lélek, a leírásod alapján és nem egy ember jött rá, hogy nem elég a belső. Vannak emeberek, akiknek elég a szép belső.
14/15 anonim válasza:
11. vok: most Neked nincs 1 éve kapcsolatod. Ha csak áltatod és kiderül vagy tényleg dobod egy másikért, akkor hatalmasat fog csalódni benned és a szerelemben is. Ki tudja, hogy mennyi idő kell majd neki, hogy újra higgyen a nőknek. Aki komoly kapcsolatot szeretne a kiszemelttel, de csak burkoltan közli, mellette még rendes srác is, az a lelkére veszi az ilyen helyzetet.
15/15 anonim válasza:
Az ilyen emberek önismeretből nullák, ezért is van sok megkeseredett ember és ezért van a sok válás. Magány elől menekülsz akkor ne egy olyannal akarj járni, aki nem is az eseted külsőleg. Pár ember keresi csak az értékes belsőt, de ők más beállítódásúak. Én azzal az elvvel élek: Ha van valakim, akibe beleszerettem azzal képzelem el ez egész életem. Nomrális önismeretes ember így gondolkozik.Ismerkedéskor tisztázni kéne, kinek mi e céja. Ha nem egy életre keres, akkor hagyom is, mert dobni fog. Sok évet, csalódást, pénz megspórolok magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!