Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha két évig együtt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két évig együtt vagy valakivel, ki tudsz belőle szeretni egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés
Ha tényleg nagy szerelem volt.
2016. aug. 14. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen, villámcsapás-szerű érzés. A kiábrándulást okozhatja, hogy hirtelen nagyon komolyra fordulnak a dolgok, mások a jövőbeli elképzelések, vagy kiderül vmi a másikról, amit nem tudunkelfogadni (pl megcsalt, vagy hétvégénte a haverjaival drogoznak is, nem csak isznak,...).
2016. aug. 14. 08:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Olyat el tudok képzelni, hogy az érzelem szép lassan kezd halványulni, elmúlni, és ennek felismerése egyik napról a másikra történik. Velem is volt már ilyen, nagy szerelem volt, aztán idővel elkezdett enyhülni a dolog, de nem foglalkoztam vele, minden ugyanolyan volt, mint addig, hiszen miért kavarjam fel egy pillanatnyi mélyponttal a másikat? Aztán egyik nap eszembe jutott, hogy ez a "pillanatnyi mélypont" már több, mint fél éve van, és valahogy nem javul egyáltalán, és ilyen "basszus, én már nem vagyok szerelmes" típusú megvilágosulásban volt részem. Na, ez egyik napról a másikra történt, de a szerelem maga már régen elmúlt- a másik fél számára ez valóban "egyik napról a másikra" érződhetett viszont, mert nem mondtam neki semmit, a viselkedésemen sem érezhette, hiszen mondom, én ezt pillanatnyi visszalépésnek hittem, amivel nem érdemes foglalkozni.

De olyan is lehet, hogy történik valami, ami miatt egyszerűen kiábrándul egyik a másik félből. Csalódik benne, a bizalma olyan szinten megrendül, ilyesmi. Ez viszont már valóban egy hirtelen esemény, nem egy hosszas folyamat.

2016. aug. 14. 08:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem történt semmi ilyesmi, ugyanis pár napja még együtt mentünk nyaralni, és sosem éreztem ennyire, hogy szeret. Komolyan, mindent megtett értem.

Aztán összezördültünk, mert egy esemény miatt bepánikoltam, és azt mondta neki nincs idegrendszere hogy ezt hallgassa. Kibékültünk, de még mindig távolságtartó valamiért... :(

2016. aug. 14. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak félve teszem fel a kérdést: ha valaki azt érzi, h már nem az igazi a dolog kettőjük között akkor mi a f#szért vár fél évet magában őrlődve, ahelyett, h közölné a párjával adolgot, hátha együtt tudnak találni valami megoldást a dologra?!

Amúgy meg a szerelem mindig elmúlik. Az nem számít semmit. Az a lényeg, h milyen valós érzések maradnak a helyén.

2016. aug. 14. 08:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, vmi nagy csalódás miatt esetleg, de egy kisebb vita miatt nem hinném. nálam a megcsalás volt az amikor azt éreztem h minden összeomlott és a szeretet is pikk pakk elmúlt
2016. aug. 14. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Mondtál egy fontos dolgot, ami rátapinthat a lényegre! Mégpedig, hogy együtt voltatok nyaralni. Nem tudom meddig voltatok együtt. Nem tudom nyaraltatok-e már együtt, de azt mondják, hogy a nyaralás, az egy próbatétel lehet, egy olyan kapcsolat során, ahol nem élsz együtt a pároddal. Ugyanis hiába találkoztok naponta, vagy töltitek együtt a hétvégéket. Ilyen rövid időre, mindenki képes felvenni az álarcát és nem a valódi énjét mutatni. Azonban egy nyaralás során ahol együtt vagytok egy két hétig. Mindennap percben. Mellette kelsz mellette fekszel, ott már más a helyzet. A statisztikák azt mutatják, hogy gyakran előkerülhetnek rejtett problémák egy nyaralás során. Ezért gyakori, hogy utána megváltozik az egyik fél véleménye a másikról.
2016. aug. 14. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok ne haragudj, most látom, hogy két éve vagytok együtt.
2016. aug. 14. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem villámcsapás-szerű, maximum nem mondta meg neked eddig, ha valamivel idegesíted, valami tulajdonságod zavarja őt.

Tehát ülj le vele és kérdezz rá, hogy mondja el, mi zavarja benned, mert csak így tudtok változtatni. Mindent meg lehet oldani, ha akarjátok és a másik tudomására hozzátok, de ha nem mondja el, akkor nem fogsz tudni mit csinálni. Minden a kommunikációnál kezdődik, alapköve egy kapcsolatnak... Biztos van ott valami, faggasd ki.

2016. aug. 14. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!