Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással van már együtt, de akkor ez miért?
Szakítottunk a barátommal, lassan 1 egész éve, én sosem bírtam, havonta-két havonta felhívtam őt, hogy szeretem. Aztmondta fellángolás, elvetettük. De ez után x ideig boldog voltam, mert beszéltem vele. Nem haragban váltunk el, sőt mindig nagyon aranyos volt, próbált segíteni mit tegyek, hogy könnyebb legyen nekem, figyelünk ugyanúgy önzetlenül egymásra.. később összejött mással, én tűrtem. Karácsonykor viszont kibukott, kisebb zaklatást rendeztem le, nagy felhevültségemben, majd csúnyábban elküldött. Azóta egész jól elvoltam, de minden nap eszembe jut, és álmodtam is vele. 3 napja megint szarabb volt, és hirtelen magánügy miatt át kellett jönnie a szüleimhez, én az udvaron sírtam. De nembeszéltem vele, nemment. Mikor elment bömböltem. Anyám gondolta jót tesz, felhívta, majd kérdezte messze jár e, és mondta hogy igen, de akkor adja nekem a telefont. 51 percet beszéltünk, folyamat próbált vidítani, viccelődött, nevettetett, én pedig sírtam.. viszont a kedvességéből, meg 1 2 mondatot elsütött ami miatt érzek még reményt. Ezekszerint karácsonykor is a lány miatt koptatott, amit nyilván megértek.. de vajon még reménykedhetek? Ha leszarna nem beszélt volna velem, illetve valamennyire a másik csaj felé sem volt ez korrekt teljesen. Összevagyok zavarodva, de annyira szeretem.. nagyon sok részlete van amit nem írtam ide, mert hosszú lenne, de örülnék ha elmondhatnám egy kívülállónak, hogy mit gondol.. szóval írjatok, vagy aki jelez írok :( :)
19/L
Túl tett rajtad, ha már talált mást ennyi az egész.
Azért próbált vidítani mert talán kedves?
Te kerested őt folyton, hogy szereted. Te zaklattad őt.
Túl van rajtad. Ne keresd őt! Tudom, nehéz, én is ilyen helyzetben vagyok. A srác tudja, hogy mit érzel. Ennyi.
Lépj tovább!
Ő tovább lépett, de mivel egy hisztis kisgyerekként kapaszkodsz belé, lelkiismeret furdalása van és sajnál. Emiatt próbál kedves lenni veled.
Ne égesd magad tovább előtte hanem keresd meg az önbecsülésed a gödör alján és szedd össze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!