Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem vagy egyszerűen csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy egyszerűen csak ragaszkodás?

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy kis iskolás koromóta, ismerek egy srácot. Én legbelül mindig is tudtam, hogy nekem Ő azaz ember, a mai napig aki az első pillantástól kezdve a szívemben él. Soha nem volt köztünk semmi. Volt egy folyamatos 3 hónap, amikor napiszinten reggeltől estig beszélgettünk és az éjszakát végig telefonáltuk. Azokban a napokban boldog voltam. Neki is és nekem is pont 4 éves kapcsolatunknak lett akkor vége, és tulajdonképpen vígasztaltuk egymast. Közbe persze mentek a flörtök, féltékeny volt ha mással beszéltem stb.

De ennek végeszakadt, mert én sajnálatból kibékültem a barátommal. Csalódott bennem, de nekem ő még mindig napiszinten eszemben van! Mit tegyek, mit érzek iránta? Elég csak egy képet látnom róla és elkezd hevesebben verni a szivem és forróság önt el :(

2017. márc. 21. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért nem szakítasz a pároddal és vallod be az érzéseidet ennek a srácnak? Persze lehet, hogy visszautasít, de legalább nem rágódsz azon, hogy mi lenne ha...
2017. márc. 21. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha annyira odavagy érte, miért jöttél össze újra az exeddel?
2017. márc. 21. 20:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Ő tudja hogy mit érzek iránta mert többször mondtam neki, hogy ő különleges számomra! Én rontottam el ezt az egészet. Valamilyen szinten az is bennem volt, hogy nem hozzá való vagyok. Hogy ő nagyon jól néz ki, kevés vagyok hozzá stb.

Ezért is békültem ki a barátommal... Ahh olyan bonyolult! :( köszönöm a válaszodat!

2017. márc. 21. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyik dolog, ami miatt tanácsolom, hogy szakits a barátoddal az az, hogy sajnálatból vagy vele újra együtt. Vagy nem? Egyáltalán miért mentél hozzá vissza, ha te a másik pasit szereted? Össze vagy magaddal veszve?
2017. márc. 21. 20:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van! Éreztem pedig, hogy húz hozzám ... De valamiért mégis féltem hogy kevés vagyok hozzá :( tényleg nem vagyok jóban magammal úgylátszik.

A szakítás még menne is. De hogy nyerjem el újra az ő bizalmát? Valószinüleg egy álom marad!

2017. márc. 21. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, ha nem lenne a másik pasi (a gyerekkori), akkor a jelenlegivel maradnál, vagy akkor sem? Ha ezt megválaszoltad magadnak, akkor már közelebb vagy a megoldáshoz. A másik srác mit mond arra, hogy te szereted, ő hogy érez irántad?
2017. márc. 21. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
És mert álmodni, mert bejöhet!
2017. márc. 21. 21:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon biztatóakat mondott! Hogy a legközelebbi komoly kapcsolata csak velem lehet. Meg úgy volt hogy egyszerre leszünk otthon, mert ő is külföldön dolgozik meg én is. És találkozni akart mindenképp, meg velem nyaralni ... Szóval voktak tervek! ...VOLTAK...:( nagyon köszönöm a válaszaitokat!!!!
2017. márc. 21. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:

A mostani pároddal szakits!!!!!Ennek nincs értelme,sajnálatból ne legyél senkivel.

A másik sráccal próbáld meg,legyél vele őszinte és egyenes.Majd alakul valahogy...ne stresszelj rajta.

2017. márc. 21. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
liánozás:(
2017. márc. 23. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!