Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem vagy csak ragaszkodás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy csak ragaszkodás?

Figyelt kérdés

a barátommal kb. 1hónapja szakítottunk.

Sajnos csúnyán váltunk el, dühösek, haragosak és indulatosak voltunk mindketten.

AZóta nem beszélünk, még az utcán sem futottunk össze, semmit sem tudunk egymásról.

tegnap azonban megláttuk egymást a parkolóban, ahol mindketten parkoltunk, és széles mosollyal indultunk el egymás felé.

Majd szó szerint egymás karjaiba vetettük magunkat.

Olyan szorosan ölelt át,hogy szinte fájt, kb.3prcig csak szorítottuk egymást, puszit adtunk egymás arcára, Ő a nyakamra is :)

Majd láttam,hogy könnyes a szeme (pedig férfi)

AZt mondta nagyon hiányzom neki, és multkor látta hogy megálltam a kocsimmal, és azt remélte Hozzá megyek köszönni, és majd megszakadt a szíve amikor rájött hogy csak vásárolni mentem, nem pedig Miatta.

Miközben beszélgettünk láttam,hogy mosolyogva, mégis könnyes szemekkel nézi az arcomat, a számat, a szemeimet.

Most ez mi?

2016. okt. 14. 14:01
 1/6 A kérdező kommentje:

azt elfelejtettem mondani,hogy úgy ölelt meg,hogy amikor meglátott, a sporttáskáját meg a kezében lévő összes cuccát ledobta a földre hogy át tudjon ölelni :)

Nekem is nagyon hiányzik és én tudom hogy szerelmes vagyok belé még mindig..de nekem nem volt könnyes a szemem.

Neki miért lett az?

Mielőtt kérdeznétek: azért lett vége, mert mindketten beláttuk,hogy nem fog menni, nem azonos a jövőképünk és nem illünk össze modorban sem.

több mint 1évig voltunk egy pár

2016. okt. 14. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Szeret téged!
2016. okt. 14. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen,szeret:)hajrà!
2016. okt. 14. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm Nektek :)♥

De mint írtam, sajnos nem megy. Hiába próbáltuk meg sokszor együtt, s hiába a szerelem...be kell látnunk: nem megy:(

2016. okt. 14. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:

de ha ennyire szerelmes belém, akkor miért nem keres meg pl. telefonon már hetek óta?

Vagy éppen probál felejteni, csak nem tud?

Meg ha nem keres, miért nem fél attól hogy esetleg másé leszek, mert elhanyagol és lemond rolam?

2016. okt. 14. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

"Hiába próbáltuk meg sokszor együtt, s hiába a szerelem...be kell látnunk: nem megy:("

Hát gondolom ezért...

Akkor minek keresne? Hm?

Semmi értelme nem lenne. Mint ahogy annak sem, hogy azután spekulálsz, hogy mit gondol-érez.

Nem tudom mi az, ami miatt nem működne, de ha eldöntötted, hogy nem müködik, akkor nem mész fejjel a falnak. Ezért nem keres.

2016. okt. 14. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!