Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit érzek én? Szeretem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barboo.. kérdése:

Vajon mit érzek én? Szeretem? Csak ragaszkodás?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt.Szerelem volt első látásra nagyon sok időbe telt hogy megismerjük egymást közelebbről is meg jobban.De így jobbnak is éreztük.

Az első pár hónap nagyon jó volt minden értelemben nagyon boldog voltam én is és ő is.Aztán a 3.hónapba ő elment külföldre egy hétre bíztam tudtam nem történik semmi megbízhatok benne.Visszajött ez megfordult féltékeny lettem és ő is nagyon.Most ezt kicsit sikerült félre tennünk újra elkezdtünk bízni.Kapcsolatunk csodás izgalmas változatos.Nyaralás,programok,kirándulás,állatkert,vacsora,edéd meglepetés gyertyafényes fürdő egyszóval mint egy álom.Szexuális életünk is teljesen jó.

Kezdem úgy érezni nem szeret,bár lehet én se úgy nem tudom kifejteni magam de van,hogy érzem rajta nem kíván,hogy nem szeret nincs türelme hozzám mindenen hisztizik és ez nekem fáj.Mindent megteszek érte és ő is tényleg egy szavába kerül.Nem tudom hova tenni a viselkedését.Azt mondja csak nem tudja kifejezni amit érez.

Segítsetek kérlek mert nem tudom mi játszódik most benne és bennem.Volt hasonló élményetek?Mi a megoldás?

2016. szept. 21. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Ismerős.

Szeret téged, de te nem érzed, emiatt kihűlsz felé.

Mély gratulációm. Beszélgess vele többet. Kérd meg hogy gondoljon rád, arra mit érez feléd és mutassa ki, öleljen meg nézzen úgy, stb, stb.

Az a megoldás, hogy észre veszed magad és rájössz, hogy a semmiből teremtesz problémát.

2016. szept. 21. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!