Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem vagy a ragaszkodás győz?
Figyelt kérdés
Ha kapcsolatban vagy hosszú évek óta és csak ragaszkodsz a párodhoz de nem szereted már úgy, ahogy kéne, viszont van egy személy akibe szerelmes vagy és bármit megtenne érted kit választanál? Nem csupan szerelmes vagy, ugy is viselkedtek, bántok egymàssal.2017. márc. 4. 07:53
2/4 anonim válasza:
Szerintem a ragaszkodás = szeretet.
Vagyok v kivel hosszú hosszú évek múlva átalakul a szerelem ragaszkodássa ill szeretetre, biztos vagyok benne hogy nem hagyom ott, akivel már 20-30 évet jobban rosszban együtt voltam, soha nem tudnám bántani öt. 100%
Tehát a kérdésedre a válasz ..... ragaszkodás mellett döntenek. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat! A "nem szereted mar ugy ahogy kene" alatt azt ertem, hogy felrelepsz, nem jottok ki jol
2017. márc. 6. 08:15
4/4 anonim válasza:
Értem!
Ha már meg is csaltam , amit persze nem tennék. :)
De ha ez a szitu volna amiről beszélsz a szerelmet választanám mindenképpen. :)
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!