Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hagyjam el?
Erre mondják, hogy lakva ismerszik meg az ember. Nem ti vagytok az elsők, akik összeköltözés után jönnek rá, hogy nem fog ez menni.
Így főleg cinkes, hogy te miatta messzire költöztél. De én nem látok más megoldást, mint hogy elengeditek egymást, te mész haza, ő marad ott, és kerestek olyat, akivel együtt tudtok élni hosszú távon.
Annak semmi értelme, hogy együtt maradtok még így hónapokig, hogy "ne legyen ciki hazakullogni", meg mert muszáj. Neked se jó, neki se.
Közhely, de az ember azt értékeli igazán, amibe energiákat fektet. A randizásba bizony energiát kell fektetni, időt szakítani a találkozókra, várakozni, meg ott megvan az az érzés, hogy a másik eléggé hiányozzon ahhoz, hogy értékeljük a jelenlétét.
Én is átéltem, hogy összeköltözés után elkezdtünk belekényelmesedni a kapcsolatba, onnantól olyan evidensnek tűnt minden, hogy úgyis ott van a másik, nem kell érte küzdeni...
DE, kell! Ilyenkor kell csak igazán, hogy ne laposodjon el a kapcsolat. Mi azt csináltuk, hogy együttélés mellett is tudatosan olyan dolgokat csináltunk, mint a randizós időszakban. Ugyanúgy csináltunk közös programokat, egyeztettünk randikat, mintha nem éltünk volna együtt. Tudatosan szakítottunk időt nagy beszélgetésekre, egymással töltött minőségi időre, amikor nem csak elvagyunk egymás mellett, hanem egymással vagyunk! Rendszeresen kedveskedünk egymásnak apró meglepetésekkel, figyelmességekkel (nem feltétlenül anyagi értelemben). Bármi jó, aminek a másik örül: pl. egy e-mail, vagy egy "hogy vagy?" hívás a nap kellős közepén, este egy masszázs, egy csoki hazafelé a boltból... bármi, ami arról szól, hogy gondolok a másikra!
A kapcsolat olyan, mint a tábortűz: ha nem táplálják, akkor szépen kialszik.
Persze az is lehet, hogy tényleg nem illetek össze, és ez az együttélés alatt derült ki. Én mindenesetre előbb próbálkoznék azzal, hogy közösen tápláljuk a kapcsolat lángját, és ha nem megy, akkor továbbállnék.
Mi 4,5 évet voltunk együtt a párommal, 3at külön, míg befejeztem az egyetemet, majd rögtön össze is költöztünk. Bő 1 éven át minden jó volt, úgy éreztem megtaláltam az igazit, majd ő is elkezdett dolgozni és mintha kicserélték volna. Csak aludni járt haza, mindig munkatársakkal mentek közös programokra, ahova én nem tarthattam velük, végül pedig kiderült, hogy egy 10 évvel idősebb munkatársával megcsalt, vele randizgatott...
Rengeteg minden közrejátszik, de ha egyoldalú a kapcsolat tudasd vele, próbáljátok megbeszélni és ha nincs változás inkább váljatok szét mielőtt hasonló vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!