Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam vagy ne?

Figyelt kérdés
smároltam egy sráccal egy buliban és kiderült hogy már kb 3 éve ugyan ezen a helyen ugyan ilyen bulin majdnem összejöttünk, csak akkor még "kicsik" voltunk. Üziket ír azóta hogy szerelmes belém és velem akar lenni, viszont közben az exével is jóban van és őt is hivja állandóan aki mellesleg az osztálytársam mint kiderült.És melette kb 10 másik lány barátja van akiknél szintén bepróbálkozott csak nem jött össze. Mind ott voltak a bulin. Csak kell valaki azért akar velem lenni vagy adjak esélyt szerelemre? és kb 2 órán keresztül kettesbe voltunk mert elvitt dumálni hogy én "különlges" lány vagyok....

2016. júl. 17. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenebs. Valószínűleg minden csajt ugyanazzal a sz@r dumával próbál felszedni. Egynsm majdcsak bejön neki.

27N

2016. júl. 17. 15:56
 2/4 anonim válasza:
lol nehogy
2016. júl. 17. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerelemre ne, ha +18 vagy akkor szexre igen.
2016. júl. 17. 16:05
 4/4 Noren1989 ***** válasza:

LOLLLLLER.

26/F

2016. júl. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!